Μαίνεται ο πόλεμος μεταξύ των παρατάξεων που μετέχουν στις εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων.

Όπως είναι γνωστό η παράταξη ΔΑΣ κατηγόρησε τον συνδιασμό του οποίου ηγείται ο κ. Σταμούλης ότι διενεργεί τις εκλογές στα ξενοδοχεία με τη μέθοδο καροτσάκι.

Ακολούθησαν σήμερα δύο απαντήσεις η μια από την παράταξη «Ανεξάρτητη Ενωτική Πορεία» του κ. Σταμούλη και η δεύτερη από τον τεως γενικό γραμματέα του Σωματείου κ Γ. Καντή.

Η ανακοίνωση του Τεως Γραμματέα του Σωματείου  Γ. Καντή

Στην ανακοίνωση του ο κ. Καντής αναφέρει τα ακόλουθα:

Ο γνωστός άγνωστος συντάκτης των ανακοινώσεων της ΔΑΣ – ΠΑΜΕ ξαναχτύπησε.

Μη μπορώντας να φέρει έναν συνάδελφο να τον ψηφίσει , γιατί εκτός από τον ΠΕΡΙΣΣΟ τον έχουν πάρει χαμπάρι και οι συνάδελφοι από το χώρο εργασίας του (που δεν θέλουν ούτε να τον βλέπουν),συνεχίζει με τον μοναδικό πράγμα που ξέρει πολύ καλά, ανακοινώσεις και λασπολογία.Στην προσπάθεια του να προσεγγίσει συναδέλφους και να κερδίσει ψήφους, μπας και σώσει το τομάρι του, έγραψε πάλι διαφορά σενάρια επιστημονικής φαντασίας για κρουαζιέρες και κατευθυνόμενους συναδέλφους που έρχονται να ψηφίσουν στης εκλογές του σωματείου μας.

Στις προσπάθειες του περιλαμβάνεται και η επιστράτευση όλου του κομματικού μηχανισμού, που στέλνει μηνύματα σε συναδέλφους ξενοδοχοϋπαλλήλους ρίχνοντας λάσπη στην ανεξάρτητη παράταξη μας ώστε να πείσουν τους συναδέλφους για στήριξη. πιάστηκαν μέχρι κα εκπαιδευτικοί από την Αθήνα που έχουν διδάξει στην Ρόδο και έχουν γνωριμίες (τα ντοκουμέντα θα βγουν στην φορά μετά το πέρας τον εκλογών).  Όλο αυτόφυσικά, συμβαίνει γιατί έχει καταλάβει την πανωλεθρία που θα ακολουθήσει με το τέλος της εκλογικής διαδικασίας για τον ίδιο και την παράταξη του (αφού έρχεται η καρατόμηση του από τον καπετάν Κουτσούμπα).

Δυστυχώς για τον ίδιο οι συνάδελφοι δεν είναι στρατιωτάκια του Περισσού ή του ΠΑΜΕ, αναγνωρίζουν το έργο και τις προσπάθειες της απερχόμενης διοίκησης του σωματείου μας. Η απάντηση που του αρμόζει θα δοθείμέτην δημοκρατική ψήφο των συνάδελφωνκαι το αποτέλεσμα των εκλογών.

Η κατρακύλα του εν λόγο “κυρίου” δεν έχει τέλος……

 786 total views,  4 views today