Ο πόλεμος προπαγάνδας με μαϊμού δημοσκοπήσεις είναι ανελέητος και φαίνεται πως αυτοί που επινοούν τις ανόητες πρακτικές τελικά θα εκτεθούν κα μάλιστα ανεπανόρθωτα!

Φτάνουν στο αποκρουστικό για τη Δημοκρατία άκρο να χαριεντίζονται μπροστά σε κάμερες κάνοντας το μαύρο – άσπρο, θεωρώντας πως αυτά που οι ίδιοι κάνουν, γίνονται αό τους αντιπάλους τους.

Φτάνουν στο αποκορύφωμα της διαστρέβλωσης, να παρουσιάζουν ή να διοχετεύουν δημοσκοπήσεις που είναι κατασκευασμένες από ανύπαρκτες εταιρείες, ΙΚΕ του ενός ευρώ ή από μαγειρεία που χρησιμοποιούν το …baking powder κατά το δοκούν και μόνο για την μια μερίδα του μαγειρέματος τους.

Ουσιαστικά ο κόσμος τους πήρε χαμπάρι. Με ψεύδη, με προπαγάνδα που φτάνει στα άκρα, με παραπληροφόρηση που καταντά …χαβαλές, προσπαθούν να διασείρουν ακόμη και αυτούς που τους ακολουθούν βάζοντας τους να σκέφτονται πως είναι αλάνθαστοι! Η αλαζονεία ακόμη είναι σε τόσο υψηλά επίπεδα που καταντά για τους ίδιους τραγική και επίπονη ασθένεια.

Η μαύρη προπαγάνδα με τα ψεύτικα γκάλοπ δεν έχουν καμία απολύτως επίδραση στο εκλογικό σώμα και στη διαμόρφωση του αποτελέσματος των εκλογών. Για μία ακόμα φορά οι αυτοκρατορικές μέθοδοι της διαπλοκής ποντάρουν λαθεμένα, αφού τα γκάλοπ μυρίζουν από μακριά ότι είναι μαϊμού.

Το τελευταίο πόνημα των ψευτοδημοσκοπήσεων δίνει προβάδισμα …20 μονάδες σε υποψήφιο που με τις ανακοινώσεις και την πολεμική που ακολουθεί ούτε ο ίδιος δεν θέλει να πιστεψει σε τέτοιες κραυγαλέες διαφορές!

 214 total views,  2 views today