Αποκαλύπτουμε όλο το παρασκήνιο και πώς οδηγήθηκε εσπευσμένα η ΝΟΔΕ σε απόφαση να στηρίξει τον Αντώνη Καμπουράκη.

Η μεθόδευση, προκάλεσε αρνητικά σχόλια και όλοι διερωτώνται τι συνέβη και τελικά ΟΛΑ έγιναν τόσο γρήγορα και μέσα στα …μπάνια του λαού!

Φυσικά λέμε και επαναλαμβάνουμε πως πέραν των μεθοδεύσεων που ακολουθήθηκαν, η υποψηφιότητα είναι ισχυρή και μπορεί να είναι και μοναδική λύση για να αλλάξει εικόνα η πόλη και το νησί, αφού ο Αντώνης Καμπουράκης είναι ένας επιχειρηματίας με όραμα και βλέψεις για μεγάλα πράγματα!

Την μεθόδευση της ανακοίνωσης όμως της υποψηφιότητας, πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί έγινε με τέτοιο τρόπο και χωρίς  “ομαλότητα” που θα έφερνε και μεγαλύτερη συναίνεση!

Πριν από λιγότερο από μήνα, στην Αθήνα μετέβη η Μίκα Ιατρίδη η οποία συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και είχε μια συνεννόηση για τα τεκταινόμενα της περιοχής. Ο κ. Μητσοτάκης, προσπαθώντας να αποφύγει την συμμετοχή της στο προσεχές ψηφοδέλτιο για το Κοινοβούλιο, δέχθηκε ευχαρίστως την εναλλακτική πρόταση που η ίδια διατύπωσε: ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ, υποψήφια με την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας!

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μη γνωρίζοντας τους σχεδιασμούς άλλων ομάδων αλλά και την θέληση του Αντώνη Καμπουράκη να αναμειχθεί στα κοινά, δέχθηκε με ευχαρίστηση την πρόταση της Μίκας Ιατρίδη.

Η ίδια επιστρέφοντας στη Ρόδο, θέλησε κατά την προσφιλή πολιτική τακτική της να κάνει γνωστή την συζήτηση με τον κ. Μητσοτάκη, “κόβοντας τον βήχα” σε μνηστήρες του Δημαρχιακού θώκου! Αυτή όμως η δημοσιοποίηση, έκανε τον δεύτερο βαθμό αυτοδιοίκησης (τον δεύτερο και δεν κάναμε λάθος) να αμυνθεί και να επιτεθεί συνάμα…

Η όλη στροφή ξεκίνησε με τον καβγά στον ΠΡΟΤΟΥΡ και ακολούθησε η βιαστική άφιξη του Γραμματέα του κόμματος της ΝΔ στη Ρόδο κ. Αυγενάκη, που έδωσε τις “ευλογίες” για γρήγορη και παράτυπη απόδοση στήριξης από τη ΝΟΔΕ στον Αντώνη Καμπουράκη και επαναφέροντας την Μίκα Ιατρίδη στο ψηφοδέλτιο για τη Βουλή!

Μάλιστα λέγεται πως ο πρώην δήμαρχος Καλλιθέας κ. Ιατρίδης δήλωνε πανέτοιμος για τον νέο αγώνα του, κάνοντας όμως τώρα στροφή σε άλλα ενδιαφέροντα.

Η βιαστική ανακοίνωση λοιπόν είχε συγκεκριμένο σκοπό, ο οποίος επετεύχθη, αδειάζοντας όμως παράλληλα και στελέχη όπως ο Κώστας Ταρασλιάς και ο Μανώλης Καμπουρόπουλος. Αυτοί τώρα δηλώνουν δυσαρεστημένοι, έτοιμοι να είναι υποψήφιοι ή να συνενωθούν σε ένα σχήμα, στο οποίο θα βρίσκεται και ο Στράτος Καρίκης.

Τα πράγματα γίνονται ρευστά και τα γεγονότα τρέχουν καθημερινά πλέον. Η περίοδος των προεκλογικών αγώνων για τον πρώτο και δεύτερο βαθμό αυτοδιοίκησης, μόλις ξεκίνησε…

 176 total views,  2 views today