Ράδιο Αρβύλα: Τέλος για φέτος μετά τις αποκαλύψεις

555

Οι αποκαλύψεις για τον  Στάθη Παναγιωτόπουλο  που σόκαραν τους πάντες, προκάλεσαν όπως είναι φυσικό αναταράξεις στην ομάδα των «Ράδιο Αρβύλα» και στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1, που φιλοξενεί την εκπομπή του Αντώνη Κανάκη, όπως και το “Βινύλιο”.

Από την Δευτέρα που δημοσιοποιήθηκε η καταγγελία για ανάρτηση βίντεο σε πορνογραφικά site αποφασίστηκε η άμεση απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου από τους συντελεστές της εκπομπής.

Ο Αντώνης Κανάκης όπως και οι υπόλοιποι συνεργάτες της από τον αέρα της εκπομπής, εμφανίστηκαν σοκαρισμένοι και μάλιστα ο παρουσιαστής δήλωνε πως κάτω από αυτή την ψυχολογική κατάσταση δεν μπορούν να συνεχίσουν την ψυχαγωγική εκπομπή.

Ωστόσο τελικά αποφασίστηκε η εκπομπή να βγει και χθες Τρίτη στον αέρα με την υπόθεση να εξελίσσεται σε θρίλερ, αφού οι αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο που χρονολογούνται από το 2016, συνεχίζονται, με το κλίμα να βαραίνει περαιτέρω.

Χθες Τρίτη η εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα μεταδόθηκε με κύρια θεματολογία το τσουνάμι που προκάλεσε η υπόθεση Παναγιωτόπουλου μετά τις αποκαλύψεις για τις πρακτικές revenge porn, επαναλαμβάνοντας και υποστηρίζοντας πως δεν γνώριζαν τίποτα, εκφράζοντας τη συμπάθεια τους στο θύμα, παράλληλα με τη συμπαράστασή τους.

Τις επόμενες ημέρες όμως δεν θα μεταδοθεί, όπως και το “Βινύλιο” την Παρασκευή. Η εκπομπή αναμένεται να επιστρέψει ξανά στον τηλεοπτικό αέρα τη νέα χρονιά.

Πηγή :The Toc