Ανακοίνωση εξέδωσε η “Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου” ως απάντηση στις τελευταίες προκλητικές δηλώσεις του περιφερειάρχη Χατζημάρκου.

Μετά από το κρεσέντο διαφόρων απειλών που εκτοξεύονται, μιλά για πληρωμένους δημοσιογράφους στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του στη Ρόδο κα δίδεται αφορμή για την ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη του κ. Γλυνού:

Ο κ. Χατζημάρκος, πανικόβλητος πλέον παίζει τα τελευταία του χαρτιά.

Αφού έριξε στην επικοινωνιακή πυρά τους συνεργάτες του και τους άφησε έκθετους προκειμένου να διασωθεί ο ίδιος, αφού είδε πως ο πακτωλός χρημάτων και οι imagemakers μπορούν ελάχιστα να ανατρέψουν την βούληση της κοινωνίας, προβαίνει τώρα σε κινήσεις εντυπωσιασμού.

Μα κ. Χατζημάρκο, εσείς δεν λέγατε πως είστε 20 (!) μονάδες μπροστά; Εσείς δεν διαδίδετε πως “μας έχετε”;

Ποιά και γιατί η σπουδή λοιπόν;

Πότε ξαναείδατε άνθρωπο που έχει ήδη την εξουσία, που λέει πως “προηγείται” επειδή έχει χαμηλή απόδοση το στοιχηματατζίδικο της οικογένειας Μπόμπολα, να έχει την αγωνία να μπει στην βάσανο μιας τηλεοπτικής αναμέτρησης; Μυστήρια πράγματα…

Επί της ουσίας κ. Χατζημάρκο. Σας θέτουμε ερωτήματα εδώ και μήνες. Αντί να απαντήσετε, βγάζετε άναρθρες κραυγές και βλέπετε υβριστές και συκοφάντες.

Αντί να δώσετε στοιχεία για το ποιοί και πόσοι δημοσιογράφοι εργάζονται στο γραφείο Τύπου σας και αυτοί με την σειρά τους να εξηγήσουν στην κοινή γνώμη υπό ποιο καθεστώς εργάζονται παράλληλα ή διατηρούν οι ίδιοι ΜΜΕ, έχετε το θράσος να μιλάτε για “πληρωμένους δημοσιογράφους”.

Αντί να απαντήσετε γιατί πέντε χρόνια μετά γέφυρα στην Κρεμαστή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, πετάτε την μπάλα στην εξέδρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Νεκρός ανασύρθηκε 28χρονος από τη θάλασσα στην Κάρπαθο

Αντί να μας πείτε υπό ποιό καθεστώς και με ποιες συμβάσεις, όψιμοι υποστηρικτές σας και υποψήφιοι σας, εργάζονται για λογαριασμό της Περιφέρειας, μας κατηγορείτε για μαθηματικές αστοχίες και καταθέτετε μηνύσεις. Κατά την γνωστή σας πρακτική εκφοβισμού.

Εμείς κ. Χατζημάρκο απαντούμε στους πολίτες. Αυτούς στους οποίους απευθύνεστε πέντε χρόνια τώρα με επικοινωνιακά καθρεφτάκια. Αυτούς που αποκλείσατε από το γραφείο σας χτίζοντας τρεις αίθουσες πριν και πριονίζοντας τα πόμολα ώστε να ανοίγουν μόνο από μέσα. Αυτούς που φοβάστε να αντιμετωπίσετε στον καθημερινό σας βίο. Αυτούς που ΔΕΝ συναναστρέφεστε στα παρτάκια σας σε παραλιακά αυθαίρετα με πυροτεχνήματα πλάι σε μεγάλα ονόματα από πίστες των Αθηνών.

Τον συνδυασμό μας κ. Χατζημάρκο τον απαρτίζουν 80-100 άτομα. Μπροστά στους πολίτες του Ν. Αιγαίου ελάχιστη σημασία έχουμε.

Αφήστε λοιπόν τα επικοινωνιακά τερτίπια που μάλλον επιθανάτιος ρόγχος μέσα σε απόλυτο πανικό είναι και απευθυνθείτε, έστω και τώρα στα στερνά σας, σε αυτούς.

Ραντεβού στις 26 Μαΐου. Όλες οι απαντήσεις θα δοθούν εκεί. Από αυτούς που πρέπει.

 198 total views,  2 views today