Την ανάγκη συντονισμού αλλά και την αναγκαιότητα να σταματήσουν άμεσα όλα αυτά τα οποία κυκλοφορούν από διάφορες σελίδες Κοινωνικών δικτύων από περίεργους, μωροφιλόδοξους αλλά και υπερφιλόδοξους …δημοσιογραφίσκους – αποτέλεσμα των ηλιθίων που ως τώρα τους δημοσιογράφους – για το καλό της υστεροφημίας αλλά και των πολιτικών τους παιχνιδιών – είχαν ρίξει στην πυρά με τα …τρολάκια τους, απαιτεί η κοινωνία μας.

Σήμερα μια ημέρα όπου με τα μέτρα για τον κορονοϊό είνμαι πολύ φανερά, έχει προκύψει φόβος και σε πολλές περιπτώσεις τρόμος. Οι ανεύθυνοι διοικούντες δεν βγαίνουν δημόσια να ενημερώσουν και εντέλει να καθησυχάσουν τον κόσμο, αφήνοντας τον κάθε πικραμένο – που οι ίδιοι κατασκεύασαν αλλά και …πολλαπλασίασαν – να γράφει για κρούσματα και ανυπόστατες φήμες!

Κατά τις πληροφορίες που είναι από δημοσιογραφικό και μόνο ρεπορτάζ, επιβεβαιωμένα κρούσματα δεν υπάρχουν στη Ρόδο. Όσα ακούγονται και γράφονται για θύματα του κορονοϊού από χωριά είναι της …φαντασίας. Εξετάζεται βέβαια μια περίπτωση, δείγματα για έλεγχο έχουν αποσταλεί στην Αθήνα και αναμένονται οι απαντήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Γεμάτα έρχονται τα τσάρτερ από Γερμανία και Μ. Βρετανία στη Ρόδο

Προς το παρόν και μέχρι να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις από το νοσοκομείο, όσα γράφονται – και αφήνονται να γράφονται – είναι ανυπόστατα.

 378 total views,  2 views today