Η μεγάλη διαφορά είναι το ανθρώπινο και καθημερινό πρόσωπο που επιδεικνύει ο Μανώλης Γλυνός σε σχέση με τον απρόσωπο και κρυμμένο στους λαβυρίνθους του γραφείου που δημιούργησε στην Περιφέρεια ο κ. Χατζημάρκος.

Ήδη αυτή η μεγάλη διαφορά άρχισε να φαίνεται και να ξεπερνά όλες τις δημοσκοπήσεις, ιδιαίτερα τις προερχόμενες από τον γνωστό για τις επιδόσεις του στα beach volley. Στην καθημερινότητα κερδίζει όλους τους πόντους ο επικεφαλής της Συμμαχίας και αυτό είναι το κλείδι που κρίνει τις κινήσεις για την περίοδο από σήμερα ως τις εκλογές. Με χαμηλούς τόνους και πέρα από κάθε “ρωμαϊκής” εκτέλεσης εξάρσεις, ο κ. Γλυνός συνομιλεί με πολίτες, φιλά και αγκαλιάζει γνωστούς και φίλους ενώ ο έτερος έχει επιστρατεύσει συγγενείς και συνεργάτες για να μπορέσει να περάσει ανθρώπινο πρόσωπο.

Τελευταία έξαρση του παλιομοδίτικου πολιτικαντισμού είναι το στήσιμο του εκλογικού κέντρου του κ. Χατζημάρκου με καθαρά extra  extra large στοιχεία σε αντίθεση με τον κ. Γλυνό που δεν χρησιμοποιεί …φωτορυθμικά για να προβάλει την υποψηφιότητα του.

ΥΓ. Μόλις εμφανισθεί troll θα είμαστε βέβαιοι για την πηγή…

 168 total views,  2 views today