Ζωντανά μέσα από το GOAL 12, απολαύστε τον αγώνα της Ρόδου κόντρα στον Ηρακλή Μαριτσών.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί στις 4 το απόγευμα από το Δημοτικό στάδιο της Ρόδου, σε περιγραφή Δημήτρη Δραγάτη.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Ανακοινώθηκε η αποστολή της Ρόδου για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ηρακλή Μαριτσών.  Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου στις 4 το απόγευμα.

Η Ρόδος για τον αγώνα θα στηρίξει τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια Φλόγα.

Η ομάδα κατά την διάρκεια της προθέρμανσης θα φορέσει μπλούζες της Φλόγας ώστε να περάσει το μήνυμα ότι όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε.

Η «Φλόγα» ιδρύθηκε το 1982 από ελάχιστους γονείς παιδιών με καρκίνο και σήμερα αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα, με γραφεία και εκπροσώπους στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας. Στην Φλόγα συμπαραστέκονται  στις οικογένειες και αγωνίζονται για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.

Στο γήπεδο θα υπάρχει κιόσκι του Συλλόγου το οποίο θα πουλάει αντιπροσωπευτικά είδη για την ενίσχυση του.

Η αποστολή της Ρόδου θα απαρτίζεται από τους εξής είκοσι ποδοσφαιριστές, με τον Σάκη Δέδε να κάνει την τελική επιλογή της δεκαοκτάδας λίγο πριν τον αγώνα.

Kεφάλας Μιχάλης, Ράτζα Εμίλιο, Καντιμοίρης Σταμάτης, Καμπούρης Άκης , Κρητικός Βασίλης, Σουλάι Γκέστης, Λαζάρου Αντώνης,  Τριχάκης Ηλίας, Δημητριάδης Πέτρος, Κιοσέογλου Τάσος , Γεωργίου Άκης , Τσουλάκος Σταύρος, Fernando Costa, Αλιμερκάι Πάολο, Αμανατίδης Χρήστος , Κεχαγιόγλου Γιάννης, Πόλο Ανδρέας, Κιουπάκης Δημήτρης , Μπίσα Φραντσέσκο , Χατζηπέτρος Στέλιος.

 376 total views,  2 views today