Σήμερα το αποτέλεσμα της Λετονής από το Παστέρ

412

Αρνητικά ήταν τα τρία τελευταία δείγματα που εξέτασε το Ινστιτούτο Παστέρ για κορονοϊό, που εστάλησαν από το Νοσοκομείο της Ρόδου.

Μεταξύ και αυτών και της Ιταλίδας γυναίκας που διαμένει στη Ρόδο κι εμφάνισε συμπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού, μετά την επιστροφή από τη γενέτειρα της, ενώ σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα και για τα τελευταίο ύποπτο δείγμα μίας Λετονής γυναίκας.

Όπως δήλωσε στον sky ο διοικητής του Νοσοκομείου Γρηγόρης Ρουμάνης, το νοσηλευτικό ίδρυμα εξακολουθεί να βρίσκεται σε επιχειρησιακή ετοιμότητα για την αντιμετώπιση ύποπτων κρουσμάτων, ενώ για μία ακόμη φορά απηύθυνε έκκληση να σταματήσει η διασπορά των fake news, από ασυνείδητους που προκαλούν πανικό στους πολίτες, διαφορετικά το λόγο –όπως είπε- θα έχει πλέον η Δικαιοσύνη.

Σημειώνεται ότι όσων τα αποτελέσματα βγαίνουν αρνητικά στον ιό κι έχουν εισαχθεί με συμπτώματα στο θάλαμο αρνητικής πίεσης στο Νοσοκομείο Ρόδου, μένουν σε κλινική για νοσηλεία, μέχρι να τους επιτραπεί το εξιτήριο.

Με θρησκευτική ευλάβεια ακολουθούμε τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ και μένουμε σπίτι, είπε καταλήγοντας ο κ. Ρουμάνης.