Σαφές χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση των εργασιών στο αεροδρόμιο της Ρόδου ζήτησε η διοίκηση του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων.

«Ελπίζουμε να μας απαντήσουν και εγγράφως. Προφορικά μας διαβεβαίωσαν ότι οι εργασίες θα ολοκληρωθούν στο αεροδρόμιο σταδιακά», δήλωσε στον Sky o πρόεδρος του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων κ. Γιώργος Ματσίγκος και πρόσθεσε ότι από την αρχή είχε θέσει συγκεκριμένα ερωτήματα στην εταιρεία για την ολοκλήρωση του έργου.

Όσο για τη σεζόν δύσκολα θα διορθωθεί η μείωση στα έσοδα όπως τόνισε ο κ. Ματσίγκος.
Σε ερώτηση για τις αφίξεις των τουριστών στη Ρόδο ο κ. Ματσίγκος δήλωσε:
«Τον Ιούνιο έχει καταγραφεί αύξηση των αφίξεων σε ποσοστό 2%. Δεν αρκεί όμως για να καλυφθούν οι απώλειες που είχαμε στην αρχή της σεζόν»

Ο κ. Ματσίγκος αναφέρθηκε και στην τοποθέτηση του κ.Μάνου Κόνσολα στο υπουργείο Τουρισμού και τόνισε πως αποτελεί ευκαιρία τώρα που είναι ο κ. Κόνσολας στο υφυπουργείο Τουρισμού να δοθούν λύσεις στα προβλήματα του τομέα.

«Φέτος είναι δύσκολη η σεζόν και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Είναι ευκαιρία να βελτιώσουμε κάποια πράγματα και να πετύχουμε την ποιότητα και την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος», δήλωσε ο κ. Ματσίγκος και τόνισε πως θα πρέπει να γίνει σχεδιασμός που θα δώσει ώθηση στον τουρισμό.

«Είναι η κατάλληλη περίοδος να σχεδιάσουμε. Ο κ. Κόνσολας τοποθετήθηκε στην κατάλληλη θέση. Μαζί του είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του τομέα. Πιστεύουμε ότι θα σηκώσει τα μανίκια και θα δουλέψει αρκετά για την επίλυση των προβλημάτων », είπε ο κ. Ματσίγκος.

 130 total views,  2 views today