Σειρά συναντήσεων του Δημάρχου Κω Θεοδόση Νικηταρά

88

Χρήσιμη και εποικοδομητική συνάντηση είχε χθες το απόγευμα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, με τους συμπολίτες μας επαγγελματίες που εκτελούν μεταφορές και τροφοδοτούν με εμπορεύματα την τοπική αγορά.

Συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, όπως, όλα όσα αφορούν στη λειτουργία της πόλης, τα ωράρια τροφοδοσίας, τις θέσεις φορτοεκφόρτωσης και κυρίως τον τρόπο σύμφωνα με τον οποίο θα μπορεί να εξελίσσεται ομαλά η τροφοδοσία των καταστημάτων, δίχως να δημιουργούνται συνθήκες συμφόρησης στο ιστορικό εμπορικό κέντρο της πόλης.

Επιπρόσθετα, έγινε αναλυτική ενημέρωση από το στέλεχος της Διεύθυνσης Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής του Δήμου Κω, Αλέξανδρο Καλλούδη, για την λειτουργία των ηλεκτρονικά βυθιζόμενων μπαρών που έχουν τοποθετηθεί στο ιστορικό κέντρο και τη χρήση των ψηφιακών καρτών που θα διατεθούν στους μεταφορείς και στους μόνιμους κατοίκους.

Παράλληλα, το πρόγραμμα συναντήσεων του Δημάρχου περιλαμβάνει, τις επόμενες ημέρες, συνάντηση με τους καταστηματάρχες καθώς και με τους επαγγελματίες της εστίασης.