Στους αγιασμούς των σχολικών μονάδων του Πειραματικού στην Ακαδημία, στην Καπνοβιομηχανία, το Καζούλειο και το Βενετόκλειο παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος.

Με αφορμή την έναρξη των μαθημάτων της νέας σχολικής χρονιάς ο κ. Κόκκινος έστειλε μήνυμα: «Η νέα σχολική χρονιά 2018 – 2019 ξεκινά. Είναι η νέα αφετηρία στην προσπάθεια για κατάκτηση της γνώσης από τους μαθητές και τις μαθήτριες της Α’θμιας και Β’θμιας Εκπαίδευσης της χώρας μας. Στην προσπάθειά τους για κατάκτηση τής μόρφωσης και καλύτερη ζωή, έχουν συμπαραστάτες το οικογενειακό τους περιβάλλον και τους εκπαιδευτικούς, που -πολλές φορές- κάτω από δύσκολες συνθήκες προσφέρουν τον καλύτερό τους εαυτό στηρίζοντας τη μαθητιώσα νεολαία μας.

Η ισχυρή παιδεία είναι η απάντηση στην οικονομική κρίση και στην προσπάθεια ισοπέδωσης των αρχών και των αξιών της κοινωνίας μας. Ο μορφωμένος λαός έχει δικαίωμα και μπορεί να έχει ένα καλύτερο παρόν και να διεκδικήσει ένα καλύτερο αύριο. Η γνώση είναι δύναμη για καλύτερη ζωή σε όλους τους ανθρώπους».

 158 total views,  2 views today