Σε διαφορετικές φυλακές θα μείνουν μέχρι την αναπαράσταση του εγκλήματος,  αλλά και τη δίκη τους ο 19χρονος Αλέξανδρος Λουτσάι και ο 21χρονος Μανώλης Κούκουρας που κατηγορούνται για το φόνο της Ελένης Τοπαλούδη στους Πεύκους.

Ο 19χρονος θα κρατηθεί στις φυλακές του Αυλώνα και ο 21χρονος σε σωφρονιστικό ίδρυμα στα Γρεβενά.

Η υπόθεση θα φωτιστεί από την αναπαράσταση του εγκλήματος που θα γίνει , όταν φθάσει στη Ρόδο η τοξικολογική έκθεση.  Θα δείξει αν είχε γίνει χρήση ουσιών ή οι δράστες ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ όταν τέλεσαν το έγκλημα.

Πρόσθετες ειδικές αναλύσεις θα φωτογραφήσουν αν υπήρξε πάλη μεταξύ θύματος και δραστών . Οι αναλύσεις DNA θα βοηθήσουν ακόμη περισσότερο τις διωκτικές αρχές στο έργο τους.

Οι δυο νεαροί απολογήθηκαν ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου και στη συνέχεια στο γραφείο του Εισαγγελέα κ. Φερεντίνου τους απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες.

Η μεταφορά στο τμήμα και η μεταγωγή διεξήχθησαν με άκρα μυστικότητα και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας απο την ΕΛΑΣ και το Λιμενικό υπό το φόβο επεισοδίων.

Την περασμένη Παρασκευή τα πνεύματα ηρέμησαν αργά το βράδυ. Δεκάδες Ροδίτες είχαν συγκεντρωθεί έξω απο τα δικαστήρια και στη συνέχεια έξω απο το αστυνομικό τμήμα γιατί ήθελαν να λυντσάρουν τους δυο νεαρούς.

Κάποιοι θερμόαιμοι έσπασαν τα τζάμια στην πίσω πόρτα των δικαστηρίων.
Γολγοθά θα ανέβουν τώρα οι οικογένειες των δυο αγοριών που έγιναν η αιτία να κοπεί το νήμα της ζωής της Ελένης Τοπαλούδη.

 902 total views,  2 views today