Σε επαγρύπνηση για τον περιορισμό διάδοσης του κορονοϊού

284

Σε ετοιμότητα και πλήρη επαγρύπνιση  είναι οι υγειονομικές υπηρεσίες του νησιού μας για την αντιμετώπιση της διάδοσης του κορονοιού και των μεταλλάξεων αυτού. Έως τώρα δεν έκανε την εμφάνιση της στη Ρόδο η μετάλλαξη Όμικρον όπως δήλωσε στο Skyrodos.gr ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γρηγόρης Ρουμάνης.

Ελέγχονται δείγματα καθημερινά και στέλνονται στην Αθήνα.

Αυξάνονται οι εμβολιασμοί

Άνοδο φαίνεται πως παρουσιάζουν τα αιτήματα που υποβάλλονται από συμπολίτες μας για να κάνουν την πρώτη δόση του εμβολίου αλλά και εκείνων που επιθυμούν να κάνουν την Τρίτη  αναμνηστική.

Αυξήθηκαν οι άνθρωποι που κάνουν την πρώτη δόση στο νοσοκομείο αλλά και την αναμνηστική. Εμείς στο νοσοκομείο κάνουμε το εμβόλιο Johnson and Johnson δήλωσε στο skyrodos.gr ο διοικητής του Νοσοκομείου Ρόδου κ. Γρηγόρης Ρουμάνης.

Σε ερώτηση αναφορικά με τους νοσηλευόμενους στο νοσοκομείο με κορονοιό ο κ. Ρουμάνης τόνισε πως είναι 20 στον αριθμό.

Η πλατφόρμα για την τρίτη δόση εμβολίου για τον κορωνοϊό άνοιξε το βράδυ της Παρασκευής και ήδη έχουν κλειστεί από χθες το βράδυ ως τις 10 σήμερα το πρωί πάνω από 200.000 ραντεβού.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ζήτηση ήταν πολύ μεγάλη κυρίως από πολίτες που ήθελαν να κλείσουν ραντεβού για την 3η, την αναμνηστική δόση, με τα στοιχεία να δείχνουν ότι έως τις 10:00 το πρωί είχαν κλειστεί 193.000 ραντεβού τρίτης δόσης και 8.300 ραντεβού πρώτης δόσης. Δηλαδή μέσα σε λίγες ώρες κλείστηκαν πάνω από 200.000 ραντεβού σε πανελλαδικό επίπεδο.