Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή και τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη ΠΝ, επισκέφθηκε τον 109 Λόχο Μονάδων Εθνοφυλακής, την Υπηρεσία Ναυτικών Εγκαταστάσεων Λέρου και την Κ/Φ «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ» που βρισκόταν στο λιμάνι της Λέρου.

Στη συνέχεια, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας επισκέφθηκε φυλάκια του Στρατού Ξηράς στο Φαρμακονήσι και τους Λειψούς, όπου αντήλλαξε ευχές με το στρατιωτικό προσωπικό ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Απάντηση στις προκλήσεις της Τουρκίας

Ο πόλεμος δηλώσεων συνεχίζεται με τον υπουργό Άμυνας να στέλνει νέο μήνυμα στην Άγκυρα. Ο Πάνος Καμμένος από την Λέρο μιλώντας στους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες που υπηρετούν στο 588 Τάγμα Εθνοφυλακής ήταν ξεκάθαρος.

«Να ξέρουν πολύ καλά όλοι αυτοί οι οποίοι προκαλούν ότι καλό θα ήταν γι’ αυτούς να παραμείνουν μόνο στις λεκτικές προκλήσεις» είπε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες. Και συνέχισε: «Από κει και πέρα, ένα χιλιοστό κίνησης αν κάνουνε, θα τους τσακίσουμε, θα τους συντρίψουμε!»

Ο υπουργός Άμυνας κατέληξε: «Εμείς θέλουμε την ειρήνη, θέλουμε να ζήσουμε ειρηνικά και αγαπημένοι αλλά δεν είμαστε διατεθειμένοι να υποχωρήσουμε ούτε ένα χιλιοστό».

Ο κ. Καμμένος ως γνωστόν επισκέφθηκε χτες και το Καστελόριζο βίντεο που τράβηξε κατά την άφιξη του δείτε παρακάτω:

 448 total views,  2 views today