Συνεδριάζει την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου  και ώρα 20:00 το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

Στη συνεδρίαση θα γίνει συζήτηση για τις δράσεις του ΕΒΕΔ για το 2020 καθώς και για τη λειτουργία του Χειροτεχνικού Κέντρου.

Ωστόσο τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου θα πρέπει να αποφασίσουν για τη λύση και εκκαθάριση της εταιρείας ΔΕΤΑΠ!

Με αφορμή τη συνεδρίαση εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον “Ενιαίο Κανονισμό Αρμοδιοτήτων και Λειτουργίας του Διοικητικού Συμβουλίου των Επιμελητηρίων”, σας καλούμε να προσέλθετε στις 30 Ιανουαρίου 2020, ημέρα Πέμπτη και ώρα 20:00, στην αίθουσα “Γεώργιος Β. Καραγιάννης” στην έδρα του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου στη Ρόδο, σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης. Ταυτόχρονα, σας ενημερώνουμε πως σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας κατά τη συνεδρίαση της 30ης Ιανουαρίου 2020, αυτή θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 20:00.
Της συνεδρίασης θα προηγηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης

1. Ενημέρωση Προέδρου.
2. Προγραμματισμός Δράσεων Επιμελητηρίου για το έτος 2020.
3. Συζήτηση επί προτάσεως λειτουργίας Χειροτεχνικού Κέντρου.
4. Συμμετοχή Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου στην υπό ίδρυση ΑΜΚΕ – Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
5. Λύση – εκκαθάριση Δωδεκανησιακής Εταιρείας Ανάπτυξης και Προόδου και μεταφορά του προσωπικού στο οργανόγραμμα του Επιμελητηρίου.

 627 total views,  5 views today