Επιστολή προς όλους τους υποψηφίους δημάρχους Ρόδου , απέστειλε σήμερα ο Στράτος Καρίκης, με την οποία προτείνει την πραγματοποίηση δέκα εκδηλώσεων διαλόγου, με τη συμμετοχή όλων των υποψηφίων δημάρχων, σε κάθε μία από τις δέκα δημοτικές ενότητες της Ρόδου, παρουσία των πολιτών.
Πρόκειται για μια μεγάλη καινοτομία αφού οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα και το δικαίωμα να απευθύνουν οι ίδιοι ερωτήσεις στους υποψηφίους δημάρχους.

Όπως αναφέρει ο Στράτος Καρίκης ‘’ το εγχείρημα για κάποιους μπορεί να φαντάζει περίπλοκο και να αναζητούν επιχειρήματα και τρόπους για να το απορρίψουν. Εμείς όμως πρέπει να δώσουμε την ευκαιρία στους πολίτες να ακούσουν τις προγραμματικές μας θέσεις αλλά κυρίως να δώσουμε το λόγο στους πολίτες.’’

Ο Στράτος Καρίκης δηλώνει εκ των προτέρων ότι ‘’ δεν θέτω κανένα όρο, πέρα από τη συμμετοχή των πολιτών αλλά και όλων των υποψηφίων Δημάρχων. Δεν θέτω επίσης κανένα όρο για το πρόσωπο που θα συντονίζει αυτές τις εκδηλώσεις.’’

Σε δήλωση του, ο υποψήφιος της ΝΕΑΣ ΜΕΡΑΣ κ.Στράτος Καρίκης αναφέρει:
‘’ Οι πολίτες πρέπει να ξέρουν τι προτείνουμε για τη Ρόδο. Οι πολίτες πρέπει να συμμετέχουν ενεργά, να τους δώσουμε το λόγο. Θα είναι μια μεγάλη δημοκρατική κατάκτηση για τη Ρόδο να σταθούν δίπλα-δίπλα όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι για να συζητήσουν αλλά κυρίως για να απαντήσουν στις ερωτήσεις των πολιτών.
Οσοι διεκδικούν την ψήφο των πολιτών της Ρόδου πρέπει να πηγαίνουν στους πολίτες και όχι να κάθονται κλεισμένοι στο γυάλινο και προστατευμένο πύργο τους.
Το διάλογο τον φοβούνται μόνο όσοι δεν έχουν να παρουσιάσουν έργο ή δεν έχουν πρόγραμμα.
Το διάλογο τον φοβούνται μόνο όσοι έχουν συνηθίσει να λειτουργούν μέσα σε ένα περιβάλλον θερμοκηπίου, σε ένα προστατευμένο και αποστειρωμένο περιβάλλον.
Το διάλογο τον φοβούνται μόνο όσοι αποφεύγουν τη συναναστροφή και την επαφή με τον απλό πολίτη της Ρόδου. Όσοι αισθάνονται και λειτουργούν ως πρίγκιπες.’’

 156 total views,  2 views today