Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στο Διδυμότειχο, κατά την άφιξη της σορού της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη από την Ρόδο, μέσω του αεροδρομίου “Δημόκριτος” της Αλεξανδρούπολης όπου έφτασε χτες λίγο μετά τις 8 το βράδυ με την πτήση από την Αθήνα.

Αν και το φέρετρο με την άτυχη 20χρονη φοιτήτρια, που την δολοφόνησαν εν ψυχρώ, δεν πήγε στο σπίτι αλλά έμεινε ως σήμερα το πρωί στο γραφείο κηδειών, μόλις ο πατέρας της Γιάννης Τοπαλούδης έφτασε στο σπίτι, η γυναίκα του Κούλα, ο μικρός γιος του και όλοι οι συγγενείς, γείτονες, φίλοι και απλοί κάτοικοι που είχαν συγκεντρωθεί, ξέσπασαν σε σπαρακτικές κραυγές.

Μαζί του ήταν και ο αδερφός του, που από το περασμένο Σάββατο βρέθηκε μαζί του στην Ρόδο για το τραγικό καθήκον της πανέμορφης Ελένης, αλλά και ο δήμαρχος Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης, που βρισκόταν στην Αθήνα και ταξίδεψε μαζί με τον Αντιδήμαρχο του Γιάννη Τοπαλούδη μέχρι την πόλη.

Κανένας δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του, για τον ξαφνικό και άδικο χαμό της κοπέλας που πήγε στην Ρόδο υλοποιώντας τα όνειρα της για σπουδές και επέστρεψε μέσα σε φέρετρο, γιατί της έκοψαν το νήμα της ζωής.

Σήμερα στις 11 η κηδεία

Σήμερα το πρωί η σορός θα μεταφερθεί στο σπίτι για να την… αποχαιρετήσουν εκτός από τους γονείς και την οικογένεια της οι συγγενείς, φίλοι και όλο το Διδυμότειχο που πενθεί από το περασμένο Σάββατο που πληροφορήθηκε το θλιβερό μαντάτο.

Η ΚΗΔΕΙΑ

Πλήθος κόσμου από όλο τον Έβρο βρέθηκαν στην κηδεία της αδικοχαμένης φοιτήτριας από το Διδυμότειχο, Ελένης Τοπαλούδη, που ξεκίνησε στις 11 το πρωί στη γενέτειρά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Κατάλαβαν και αντέδρασαν: Εβαλαν σημάνσεις και ασφάλισαν την τρύπα...

Η σορός της κοπέλας έφτασε αργά το βράδυ αεροπορικώς στην Αλεξανδρούπολη και από εκεί οδικώς στο Διδυμότειχο, ενώ το πρωί μεταφέρθηκε στο σπίτι της οικογένειας, όπου βρέθηκαν συγγενείς και φίλοι που αποχαιρέτησαν την Ελένη.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της άτυχης κοπέλας, αλλά και ο μικρότερος αδελφός της που είναι απαρηγόρητοι.

 322 total views,  2 views today