Σε ακύρωση του καλοκαιρινού προγράμματος 2020 για την Ρόδο και την Κω, προχώρησε ο μεγάλος γερμανικός tour operator Alltours, ο οποίος είναι και ένας από τους πλέον εύρωστους οικονομικά ταξιδιωτικούς οργανισμούς της Γερμανίας.

Οπως έγινε γνωστό το Alltours θα προχωρήσει σε ακυρώσεις και σε άλλους ελληνικούς προορισμούς.

«Οι συνέπειες των καταστάσεων έχουν τεράστιες επιπτώσεις στην σαιζόν. Η άγνωστη εξέλιξη της πανδημίας και το ασταθές περιβάλλον που δημιουργήθηκε εμφανίζει υπερβολικές ακυρώσεις – αναβολές, αλλά επίσης και αδιαπραγμάτευτες ακυρώσεις».

Στην επιστολή τονίζεται ακόμη: Υπολογίζουμε ότι στην σαιζόν 2020 δεν θα έρθουν καθόλου πελάτες Alltours στον προορισμό σας κι εμείς θα πρέπει να επιστρέψουμε όλες τις προκαταβολές στους πελάτες μας. Σας παρακαλούμε ως εκ τούτου να επιστρέψετε έως τις 8 Μαϊου, στο λογαριασμό μας τα ποσά από early boookings που έχετε ήδη λάβει. Παρακαλούμε για την κατανόησή σας στα αναγκαία αυτά μέτρα που και για εμάς είναι δύσκολα και δυσάρεστα.

Οι υπεύθυνοι συμβολαίων των εταιριών μας, σύντομα θα έλθουν σε επαφή μαζί σας, προκειμένου να συζητήσετε τα συμβόλαια του 2021.

Μάλιστα με την επιστολή τους ζητούν να ολοκληρωθούν άμεσα οι διαπραγματεύσεις για να υπογραφούν συμβόλαια για το 2021 έτσι ώστε από τον Μάϊο να αρχίσουν πωλήσεις.

 1,434 total views,  4 views today