Connect with us

EXCLUSIVE

Στα άγνωστα μονοπάτια των γεύσεων της Ρόδου στο Rodos Park

Published

on

Δύο ημέρες εξερεύνησης στα άγνωστα μονοπάτια των γεύσεων της Ρόδου και ολόκληρης της Δωδεκανήσου με τη μαγειρική καθοδήγηση των σεφ Ανδρέα Λαγού και Κωνσταντίνου Βασιλείου και ένα menu degustation 5 σταδίων.

Στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου το Rodos Park υποδέχεται τον αγαπημένο του ελληνικού κοινού σεφ Ανδρέα Λαγό σε μία συνεργασία με τον Executive Chef του Κωνσταντίνο Βασιλείου. Οι σεφ έχουν σχεδιάσει δύο ξεχωριστές ημέρες στο εστιατόριο Il Parco του ξενοδοχείου με πρωταγωνιστές τα τοπικά προϊόντα της Ρόδου και της Δωδεκανήσου.

Με την αγάπη για τη Ρόδο στο κέντρο της φιλοσοφίας του και με γνώμονα την προσφορά μοναδικών εμπειριών, τοRodos Park προσκαλεί επισκέπτες και Ροδίτες σε δύο ημέρες αφιερωμένες στη γαστρονομία της Ρόδου και της Δωδεκανήσου.

Ο Ανδρέας Λαγός μεγάλωσε στο νησί της Σάμου με αγαπημένη ασχολία την καλλιέργεια λαχανικών από μικρή ηλικία. Η αγάπη του για την ελληνική γη και τα προϊόντα της τον ωθούν να ψάχνει διαρκώς δημιουργικούς τρόπους προβολής τους όπως τη δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή ΠΟΠ Μαγειρική που παρουσιάζει.

Ο Executive Chef του Rodos Park Κωνσταντίνος Βασιλείου μεγάλωσε στην Εύβοια. Επηρεασμένος από τη φυσική ομορφιά και την  ποικιλία των ελληνικών προϊόντων, ο σεφ επικεντρώνεται στην ανάδειξη τους σε κάθε πιάτο. Μεταξύ των πολυάριθμων διακρίσεων του έχει βραβευτεί με μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες Μαγειρικής του ΙΚΑ/ 2008, έναν από τους μεγαλύτερους διεθνείς διαγωνισμούς μαγειρικής τέχνης στον κόσμο.

Τον Σεπτέμβριο, το Rodos Park προσκαλεί τους λάτρεις των γαστρονομικών εμπειριών σε ένα ταξίδι εξερεύνησης της Ρόδου και της Δωδεκανήσου μέσα από την τοπική παραγωγή και με την καθοδήγηση δύο χαρισματικών σεφ.

Στο Rodos Park, η φιλοξενία αποκτά άλλη διάσταση με τον επισκέπτη να περιηγείται σε ένα ιδιαίτερο, κομψό και καταπράσινο περιβάλλον γεμάτο αρώματα λουλουδιών με στοιχεία που προσφέρουν την απόλυτη ηρεμία, μακριά -αλλά και τόσο κοντά- από το πολυσύχναστο κέντρο της πόλης. Το ξενοδοχείο, έμβλημα της Ρόδου, έχει αφήσει το στίγμα του στη ροδιακή φιλοξενία και φέτος επικεντρώνεται στην ανάδειξη των τοπικών προϊόντων και την ενίσχυση της συνεργασίας του με τοπικούς παραγωγούς στο πλαίσιο της υπόσχεσης πως θα συνεχίσει να αποτελεί σημείο αναφοράς για το νησί.

(Visited 114 times, 1 visits today)
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Το πιο ενδιαφέρον

Ο σταθμός που λειτουργεί από το 1992. Ο πρώτος ενημερωτικός ραδιοσταθμός στο Αιγαίο και ο πρώτος που καθιέρωσε το ενημερωτικό site, που λειτουργεί παράλληλα με τον ραδιοφωνικό σταθμό. Ο sky αδιάλειπτα λειτουργεί σε συνεργασία με τον ΣΚΑΙ 100,3 . Copyright © RADIOTOYRISTIKI SA

Στο site αυτό χρησιμοποιούμε εργαλεία που αποθηκεύουν μικρά αρχεία (cookies) στον υπολογιστή σας. Τα cookies κάνουν το site αυτό να “τρέχει” χωρίς προβλήματα και να δημιουργεί cookies πλοήγησης (statistics cookies). Για καλύτερες υπηρεσίες, πατήστε ΑΠΟΔΟΧΗ.