Στα αζήτητα παραμένει η σορός της άτυχης γυναίκας που εντοπίστηκε να επιπλέει χθες στις 08:30 στη θαλάσσια περιοχή με την ονομασία ” Φώκια” στους Πεύκους.

Στο σήμα για την εξαφάνιση της γυναίκας που εκδόθηκε από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου δεν υπήρξε απάντηση. Μάταια περίμεναν οι αρμόδιοι αξιωματικοί κάποιο ενδιαφέρον από τα οικεία πρόσωπα της κοπέλας. Δεν την αναζήτησε και δεν την έψαξε κανείς.

Οι πρώτες εξετάσεις στο σώμα της που έγιναν από τον ιατροδικαστή κ. Κοτρώτσο  εδωσαν κάποια ευρήματα.

Το σημαντικό που διαπιστώθηκε είναι πως η κοπέλα ήταν 21 χρόνων!

Ωστόσο ο ιατροδικαστής εκτιμά ότι είναι πολύ σημαντικό για να συμπληρωθεί το παζλ της υπόθεσης να βρεθεί η ταυτότητα της γυναίκας.

Οι εκδορές στο πρόσωπο της, σύμφωνα με τον άνθρωπο που την βρήκε είναι μια πρώτη ένδειξη.

Ουδείς ανέφερε ότι το σώμα κτύπησε στα βράχια εκείνη την ώρα της εύρεσης. Ως εκ τούτου ο ιατροδικαστής θα αποφανθεί αν οι εκδορές προκλήθηκαν πριν το θάνατο, στη διάρκεια πάλης ή πτώσης.

Η υπόθεση έδωσε τροφή για σχόλια στην περιοχή. Από την πρώτη στιγμή όλοι μιλούσαν για αλλοδαπή εξαιτίας του σχήματος των ματιών της.

Το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι η άτυχη γυναίκα βρέθηκε χωρίς ρούχα μόνο με ένα στηθόδεσμο.

Ο ανδρικός πληθυσμός μίλησε για μια όμορφη και καλοσχηματισμένη γυναίκα. Κάτι σαν μοντέλο εξωτικής ομορφιάς που τελικά μπορεί να της κόστισε τη ζωή για άγνωστους λόγους. Το πιο ισχυρό σενάριο είναι: Η κοπέλα να προέρχεται από άλλη χώρα και μπορεί να επέβαινε σε κάποιο σκάφος που περνούσε από την περιοχή.

Μπορεί να ήρθε σε επαφή με κάποιον ο οποίος την κακοποίησε η το χειρότερο της αφαίρεσε τη ζωή και την  έριξε στη θάλασσα.

Ο ιατροδικαστής πάντως θεωρεί πως η κοπέλα πέθανε από πνιγμό.

Αν είναι πνιγμός δεν σημαίνει αυτόματα τυχαίο περιστατικό, το πιο πιθανό είναι να είμαστε μπροστα σε έγκλημα χωρίς εύκολη εύρεση των στοιχείων του!…

Το ανακριτικό τμήμα του Λιμεναρχείου ελέγχει όλα τα πιθανά σενάρια.

 250 total views,  2 views today