Αμεση η αντίδραση φίλων της 48χρονης: Βρέθηκαν χρήματα για κηδεία

992

Αμεση ήταν η αντίδραση φίλων της άτυχης 48χρονης γυναίκας που έβαλε τέλος στη ζωή της πριν από δυό εβδομάδες και νεκρή βρέθηκε στις 23 Απριλίου.

Όπως γράψαμε σε ρεπορτάζ, στα αζήτητα εξακολουθούσε να παραμένει η σορός της άτυχης 48χρονης .

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ο sky δημοσιοποίησε, η σορός της άτυχης συμπολίτισσάς μας Σ.Κ. που βρέθηκε σε κατάσταση προχωρημένης σήψης στο διαμέρισμά της, στην περιοχή του Ροδινιού, παραμένει στο νεκροτομείο του Νοσοκομείου Ρόδου.

Πριν από λίγο, δυό σχεδόν ώρες από την πρώτη δημοσίευση του θέματος στο skyrodos.gr, έγινε γνωστό πως τρεςις φίλοι και γνωστοί της 48χρονης, συγκέντρωσαν τα απαραίτητα χρήματα για να γίνει το Σάββατο η κηδεία της, χωρίς φυσικά να έχουν ενδιαφερθεί άλλοι, συγγενείς ή πρόσφατοι «φίλοι της».

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατός της οφείλεται σε υπερβολική λήψη χαπιών. Δίπλα στο άψυχο σώμα της (είχε να δώσει σημεία ζωής από τις 16 Απριλίου) οι αρμόδιες αρχές βρήκαν ιδιόχειρο σημείωμά της με το οποίο αποχαιρετούσε το γιο της, ζητώντας του παράλληλα συγγνώμη για την πράξη της να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα.