Περιοδεία στα νησιά της Δωδεκανήσου πρόκειται να πραγματοποιήσει στα νησιά της Δωδεκανήσου μετά τον προσεχή Μάρτιο ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.
Μέχρι στιγμής σύμφωνα με πληροφορίες του skyrodos.gr στο πρόγραμμα του Προέδρου της Δημοκρατίας δεν έχει περιληφθεί η Ρόδος. Η επίσκεψη του θα εστιαστεί όπως έγινε γνωστό στα μικρά και κυρίως ακριτικά νησιά του νομού μας.
Να σημειωθεί ότι ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος θα βρίσκεται στη Σύρο την Κυριακή 6 Ιανουαρίου για τον εορτασμό των Θεοφανείων.
Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είχε στις 3 Ιανουαρίου ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης κ. Χαράλαμπος Κόκκινος στο Προεδρικό Μέγαρο.
Ανταλλάχθηκαν ευχές για το νέο έτος 2019 και ο κ. Χ. Κόκκινος ενημέρωσε για ζητήματα που απασχολούν τους νησιώτες μας και συζητήθηκαν δράσεις και ενέργειες για την αναπτυξιακή πορεία της περιοχής μας.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος επέστρεψε στη Ρόδο και σήμερα συμμετείχε σε σύσκεψη με τα στελέχη του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Δωδεκανήσου και επικοινωνία με τις αρχές της Δωδεκανήσου για εξέταση ενεργειών και ετοιμότητας του κρατικού μηχανισμού ενόψει της παρατεταμένης κακοκαιρίας που επικρατεί στη χώρα και στα Δωδεκάνησα.

 156 total views,  2 views today