Στην Κάλυμνο στις 26 Ιουλίου ο Πρόεδρος της ΝΔ

1128

Οριστικοποιήθηκε σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από τη ΝΔ το πρόγραμμα της επίσκεψης του Προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κάλυμνο, την Πέμπτη 26 Ιουλίου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης  ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αφιχθεί στον αερολιμένα Καλύμνου στις 8:20, και αμέσως μετά θα μεταβεί στα αναρριχητικά πεδία στο βόρειο τμήμα του νησιού.

Στην συνέχεια, γύρω στις 10:30 θα κάνει στάση για προσκύνημα στον εορτάζοντα ναό του Αγίου Παντελεήμονα και θα ακολουθήσει η επίσκεψη στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ «Ο Άγιος Παντελεήμονας»

Ο Κ. Μητσοτάκης εν συνεχεία θα βρεθεί στη Χώρα της Καλύμνου για να συναντηθεί με κατοίκους και παραγωγικούς φορείς.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας προτού μεταβεί στο Δημαρχείο θα κάνει μια στάση σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη σπογγαλιεία.

Στις 1 μ.μ. ο Δήμαρχος του νησιού θα υποδεχτεί τον κ. Μητσοτάκη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα συνεδριάσει προς τιμή του.

Η παραμονή του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην Κάλυμνο θα ολοκληρωθεί με περπάτημα στην κεντρική πλατεία και επαφές κυρίως με νέους του νησιού που αναζητούν λύσεις στα προβλήματα τους.

Τέλος ο κ. Μητσοτάκης θα αναχωρήσει ακτοπλοϊκώς στις  3:30 μ.μ. με προορισμό την Κω.