Στην Κω θα μεταβεί αύριο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας για σύντομη (μονοήμερη) περιοδεία.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωθυπουργός θα αφιχθεί στις 10 το πρωί, θα παραβρεθεί σε κομματική συγκέντρωση, ενώ θα έχει επαφές με τις τοπικές αρχές και τους παραγωγικούς φορείς.

Θα περιοδεύσει στο κέντρο της πόλης, όπου θα συνομιλήσει με τους πολίτες και στις 12 το μεσημέρι θα συναντηθεί στο δημαρχείο με τον Δήμαρχο του νησιού Θεοδόση Νικηταρά.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγικοί φορείς λόγω της κατάστασης από τον covid-19 και τα θέματα υγείας θα τεθούν στο επίκεντρο, όπως δήλωσε στον Sky ο βουλευτής Δωδεκανήσου και τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Νεκτάριος Σαντορινιός.

“Ο κ. Τσίπρας επισκέπτεται για δεύτερη φορά φέτος, αυτό το δύσκολο καλοκαίρι, τα Δωδεκάνησα. Θα συζητήσουμε με τους επιχειρηματίες, τους παραγωγικούς φορείς και τους επιχειρηματίες πως πάει η τουριστική περίοδος, ποια είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ποια είναι η προοπτική από δω και πέρα, αν και από δω και πέρα πρέπει να αρχίσουμε να συζητάμε για τον σχεδιασμό που θα πρέπει να υπάρξει, τόσο για να αντιμετωπίσουμε το δύσκολο χειμώνα που έρχεται, αλλά και πως θα μπορέσουμε ν’ αλλάξουμε το παραγωγικό μοντέλο των νησιών μας, προκειμένου να το καταστήσουμε λιγότερο ευάλωτο”, δήλωσε σχετικά ο κ. Σαντορινιός.

Ο πρώην Πρωθυπουργός θα αναχωρήσει από την Κω το βράδυ της ίδιας ημέρας.

 803 total views,  2 views today