Στο νησί του Ιπποκράτη θα μεταβεί ο υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου με τη Νέα Δημοκρατία Βασίλης Υψηλάντης, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας.

Ο κ. Υψηλάντης το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019 στις 8 το βράδυ θα πραγματοποιήσει προεκλογική ομιλία στο Λαογραφικό Μουσείο Κω «Χάνι».

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου θα αναφερθεί σε σοβαρά ζητήματα που ταλανίζουν την περιοχή μας αλλά και στις λύσεις που μπορούν να δοθούν μέσα από το ολοκληρωμένο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.

«Η Ελλάδα θα «ξαναζήσει» με δραστική μείωση της φορολογίας»

Συνοικίες της πόλης της Ρόδου αλλά και δημόσιες υπηρεσίες επισκέφθηκε χθες το πρωί στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας, ο Υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου, Βασίλης Υψηλάντης.

Συγκεκριμένα, επισκέφθηκε την Δημόσια Οικονομική Εφορία όπου συνομίλησε με υπαλλήλους και συναλλασσόμενους καθώς και με τον προϊστάμενο της υπηρεσίας κ. Νίκο Καλογερόπουλο.

Στη συνέχεια ο κ. Υψηλάντης είχε επαφές τόσο στην Πρωτοβάθμια όσο και στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Δωδεκανήσου αλλά και σε υπηρεσίες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, οι οποίες στεγάζονται στο ίδιο κτήριο.

Με αφορμή την επίσκεψη στην Εφορία, σε δηλώσεις του ο υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου αναφέρθηκε στην αυξημένη φορολόγηση των πολιτών, αλλά και στην κατάργηση των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α. στα νησιά μας, από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο κ. Υψηλάντης και τα δύο αυτά θέματα είναι μείζονος σημασίας για αυτό και η Νέα Δημοκρατία, όπως ήδη έχει εξαγγείλει ο πρόεδρος της Κυριάκος Μητσοτάκης, θα προχωρήσει σε δραστική μείωση της φορολογίας.

Το απόγευμα ο υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου επισκέφθηκε τις Κοινότητες Απολλώνων, Ελεούσας, Αρχίπολης και Αφάντου όπου συναντήθηκε με πολίτες αλλά και επαγγελματίες και άκουσε τα ζητήματα που τους απασχολούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Σχεδόν 20 μονάδες προηγείται η Νέα Δημοκρατία

 

 

 246 total views,  3 views today