Στην μνήμη του Ιορδάνη Αδαμάκη που επέβαινε στο μοιραίο τρένο θα είναι αφιερωμένο το ντέρμπι της Καβάλας !

157

Στη μνήμη του Ιορδάνη Αδαμάκη θα διεξαχθεί το μεγάλο τοπικό ντέρμπι της Καβάλας το μεσημέρι της Κυριακής στο «Ανθή Καραγιάννη» για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η διοίκηση του ΑΟΚ αποφάσισε να διαθέσει τα καθαρά έσοδα της αναμέτρησης σε ίδρυμα που θα υποδείξει η οικογένεια του άτυχου ποδοσφαιριστή, που έχασε τη ζωή του στο τρομερό δυστύχημα των Τεμπών, και ο οποίος φόρεσε τη φανέλα και των δύο συλλόγων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αγορά των εισιτηρίων από τους φιλάθλους είναι προαιρετική.

O Ioρδάνης Αδαμάκης έπαιζε πέρσι στην ομάδα της ΑΣ ΡΟΔΟΣ και η διοίκηση έχει ανακοινώσει πως θα δοθεί το όνομα του στα αποδυτήρια τιμώντας την προσφορά του και τη μνήμη του αδικοχαμένου νέου  που επέβαινε στο μοιραίο τρένο . 

Η ανακοίνωση του ΑΟΚ Καββάλας  αναφέρει:
«Η πατρίδα μας πενθεί την απώλεια τόσων ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών. Μακάρι να είναι οι τελευταίοι, μακάρι ο πανδαμάτωρ χρόνος να αμβλύνει σιγά – σιγά τις πληγές σε τόσες οικογένειες που πενθούν και πονούν γιατί έχασαν τόσο άδοξα δικούς τους ανθρώπους.

Ένας από αυτούς που χάθηκαν είναι και ο πρώην ποδοσφαιριστής μας Ιορδάνης Αδαμάκης, και με τη σύμφωνη γνώμη της οικογένειας του θα διεξαχθεί στην μνήμη του ο αυριανός μας αγώνας με αντίπαλο την ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης στην οποία επίσης αγωνίστηκε. Τα καθαρά έσοδα του αγώνα θα διατεθούν σε ίδρυμα που θα μας υποδείξει η οικογένεια του. Καλό ταξίδι Ιορδάνη στην γειτονιά των Αγγέλων, αιωνία σου η μνήμη, θα σε θυμόμαστε για πάντα

.