Στην παράταξη “Ρόδος Αξιών” η Μαρία Καματερού

1235

Την υποψηφιότητα της κας. Μαρίας Καματερού ανακοίνωσε σήμερα η παράταξη “Ρόδος Αξιών” του υποψηφίου δημάρχου κ. Δημήτρη Κρητικού.

“Ένα ακόμα αξιόλογο μέλος της ροδιακής κοινωνίας, εντάσσεται στους κόλπους της παράταξής μας, μίας παράταξης ανεξάρτητης και ακηδεμόνευτης που στόχος της είναι να φέρει καλύτερες μέρες στη Ρόδο.Πρόκειται για τη Μαρία Καματερού, δοκιμασμένη στον επαγγελματικό τομέα, άριστη οικογενειάρχη, που θέλει να μοιραστεί με τους συμπατριώτες της, τα όνειρά της για έναν τόπο, αντάξιο της φήμης του.Μαζί της και όλα τα μέλη της παράταξης που χαρακτηρίζονται από ανιδιοτέλεια και διάθεση για προσφορά, κάτι που έχει ανάγκη ο τόπος μας.Καλωσορίζουμε και τη Μαρία Καματερού στη «Ρόδος Αξιών» και της ευχόμαστε καλή δύναμη”, δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος  Ρόδου κ. Δημήτρης Κρητικός.

Βιογραφικό

Η Μαρία Καματερού του Αναστασίου , γεννήθηκε στη Ρόδο και κατοικεί μόνιμα στο νησί έως και σήμερα.

Είναι παντρεμένη με τον Ανδρέα Νικολακόπουλο,  και έχει τέσσερα παιδιά. Είναι  απόφοιτος  του Εσπερινού  Γενικού Λυκείου Ρόδου και κάτοχος πτυχίου ECDL Core Certificate, προγράμματα : Word, Excel, Internet.

Από το 2007 έως και το 2011 διετέλεσε διοικητικός υπάλληλος παρέχοντας διοικητικές υπηρεσίες στο τμήμα Πρωτοκόλλου δήμου Ρόδου και υπηρεσίες γραμματειακής υποστήριξης επίσης στο Δήμο Ρόδου, στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στη Δημοτική Επιχείρηση Αρχαγγέλου και στις Αναπτυξιακές Δημοτικές Τουριστικές Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις ΡΟΔΟΥ Α.Ε.

Από το 2011 έως το 2017 διετέλεσε υπάλληλος στην ιδιωτική επιχείρηση παροχής Επανδρωμένων Τεχνικών Υπηρεσιών Ασφαλείας Α.Ε.

Από το 2017 έως και σήμερα εργάζεται σε εμπορική επιχείρηση της Ρόδου.

Για την υποψηφιότητά της με την παράταξη «Ρόδος Αξιών» δηλώνει τα εξής:

«Είναι μεγάλη μου τιμή να στρατεύομαι στο πλευρό του Δημήτρη Κρητικού δίνοντας όλοι μαζί τον κοινό μας αγώνα για έναν δήμο όπως μας αξίζει. Στηρίζω την προσπάθειά του, προκειμένου μια μέρα το όνειρο για τον τόπο μας να γίνει πραγματικότητα, όχι μέσα από ευχολόγια άλλα με πράξεις».