Την υποψηφιότητα του κ. Νίκου Διακοφιλιππή ανακοίνωσε η παράταξη «Ρόδος Αξιών» του κ. Δημήτρη Κρητικού.

«Σήμερα η παράταξή μας παρουσιάζει το Νίκο Διακοφιλιππή, έναν από τους υποψήφιους της «Ρόδος Αξιών» που αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις του με τις δικές μας για να αλλάξουμε τη Ρόδο και να της δώσουμε την αίγλη που της αξίζει.
Άνθρωπος του μόχθου και της εργασίας, γνωρίζει τι σημαίνει δουλειά, και έχοντας διαγράψει μία επιτυχημένη επαγγελματική πορεία, εκφράζει την προθυμία και τη διάθεση να συμβάλει στην προσπάθεια όλων για την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου μας.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία»
Για την παράταξη «Ρόδος Αξιών»
Δημήτρης Γ. Κρητικός
Ιατρός Πνευμονολόγος
Υποψήφιος δήμαρχος Ροδίων

Βιογραφικό Νικολάου Διακοφιλιππή του Παρασκευά και της Αστραδενής

«Γεννήθηκα στις 12 Ιανουαρίου του 1972 στην Ρόδο, όπου και κατοικώ μέχρι σήμερα.
Είμαι τελειόφοιτος του Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου Ρόδου με την ειδικότητα του Λογιστή. Αρχικά δραστηριοποιήθηκα σαν ελεύθερος επαγγελματίας ως οδηγός τουριστικού λεωφορείου και στην συνέχεια μέχρι και σήμερα ως οδηγός ταξί.
Από το 2008 ασκώ παράλληλα και το επάγγελμα του πωλητή σε εταιρία πώλησης λιπαντικών, και επίσης ασχολούμαι με την διαιτησία ποδοσφαίρου ως ενεργό μέλος της ΕΠΣΔ Δωδεκανήσου.
Το 2018 έκανα και τα πρώτα μου βήματα στον επιχειρηματικό τομέα αναλαμβάνοντας την αντιπροσωπεία των λιπαντικών για τα οποία εργαζόμουν , ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος για όλα τα Δωδεκάνησα.
Με την πολιτική ασχολούμαι για πρώτη φορά και τάσσομαι στο πλευρό του κ. Δημήτρη Κρητικού, γιατί στα μάτια του έχω δει την θέληση και την όρεξη να αλλάξουν τα κακώς κείμενα που υπάρχουν στο όμορφο νησί μας εδώ και χρόνια. Ένα όραμα στο οποίο θέλω κι εγώ να βάλω το λιθαράκι μου, αν εκλεγώ.
Ζητώ λοιπόν να με τιμήσετε με την ψήφο σας, έτσι ώστε να αγωνιστώ μαζί σας και να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις για να λύσουμε τα προβλήματα ξεκινώντας μαζί μια νέα προσπάθεια για την Ρόδο μας».

 156 total views,  2 views today