Την υποψηφιότητα του κ.Τάσου Βογιατζόγλου ανακοίνωσε η παράταξη “Ρόδος Δύναμη Πολιτών” του δημάρχου Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκου.

Δήλωση Δημάρχου

«Ένας άνθρωπος που προσφέρει ενεργά στον τοπικό αθλητισμό και στα νέα παιδιά μέσω του συλλόγου ΔΑΝΣ «Δωριεύς» εδώ και τριάντα χρόνια. Ένας πολίτης με αποδεδειγμένες οικολογικές ευαισθησίες και πλούσια εθελοντική περιβαλλοντική δράση συμπορεύεται με την παράταξή μας ώστε να αναδειχθούν ακόμη περισσότερο αθλητικά και περιβαλλοντικά θέματα στην επόμενη Δημοτική θητεία.

Τάσος Βογιατζόγλου σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος

Δήλωση Υποψηφίου

«Γνωρίζω και υπηρετώ επί δεκαετίες τον αθλητισμό και το περιβάλλον της Ρόδου τα προβλήματα των οποίων για να λυθούν, χρειάζονται καινοτόμες και τολμηρές λύσεις. Έχω τις γνώσεις και τις εμπειρίες, για να προσφέρω στο νησί μας και θέλω να συμμετέχω στα κέντρα αποφάσεων για τον τόπο μας. Είναι τιμή μου να είμαι υποψήφιος με την παράταξη “Ρόδος Δύναμη Πολιτών” του Φώτη Χατζηδιάκου».

Με εκτίμηση,
Τάσος Βογιατζόγλου

Βιογραφικό

Ο Αναστάσιος (Τάσος) Βογιατζόγλου γεννήθηκε στη Ρόδο το 1958, πατέρας του ήταν ο επιπλοποιός Γιάγκος Βογιατζόγλου από τη Ρόδο και μητέρα του ήταν η Αριστέα Μαλαματή από τα Τριάντα. Σπούδασε Τεχνολόγος Μηχανολόγος στην Αθήνα. Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος αξιωματικός του Μηχανικού. Εργάστηκε στο Μηχανολογικό τμήμα του Δήμου Ρόδου, ως καθηγητής στις σχολές του ΟΑΕΔ και ως Διευθυντής σε ασφαλιστική εταιρεία. Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί. Υπήρξε Υποψήφιος Βουλευτής των Οικολόγων Πράσινων και είναι Πρόεδρος του ιστορικού συλλόγου ΔΑΝΣ Δωριεύς από 1993.

#ΜιλαμεΜεΕργα #ΡοδοςΔυναμηΠολιτων #Rhodes2019  #FotisChatzidiakos #TasosVogiatzoglou

 156 total views,  2 views today