Στην παράταξη “Ρόδος Δύναμη Πολιτών” ο Θεοφάνης Χατζημανώλης

1223

Υποψήφιος με την παράταξη του δημάρχου Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκου στις δημοτικές εκλογές θα είναι ο κ. Θεοφάνης Χατζημανώλης.

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 

«Ένας ακόμη ενεργός πολίτης με σημαντικές παρεμβάσεις για την βελτίωση της εικόνας της πόλης, στρατεύεται μαζί μας, στην Τοπική Κοινότητα Ρόδου, ανεβάζοντας τον πήχη ακόμη πιο ψηλά.

Φάνη Χατζημανώλη σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη»

Φώτης Χατζηδιάκος

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ 


▸ «Επειδή ανέκαθεν ήμουν ενεργός πολίτης, θεώρησα σωστό να προσπαθήσω πλέον εκ των έσω για την επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας. Με γνώμονα αυτό το σκεπτικό και με την παραίνεση φίλων για πιο ενεργή συμμετοχή, αποδέχθηκα την πρόταση του Δημάρχου κ. Φώτη Χατζηδιάκου, για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο για την Τοπική Κοινότητα Ρόδου».

 

Με εκτίμηση,
Φάνης Χατζημανώλης

▸Βιογραφικό 


Γεννήθηκε στη Ρόδο στις 9/12/65 και έχει έναν γιο 17 ετών.  Αποφοίτησε από Το Βενετόκλειο το 1983 και από το 1986 έως το 2016 έζησε στην Κω.

Εργάστηκε για αρκετά χρόνια σε τουριστικά επαγγέλματα και μιλάει  άπταιστα Αγγλικά.

Διετέλεσε Γραμματέας στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αντιμάχειας.

Για τρία χρόνια διετέλεσε  Γραμματέας στο Σωματείο Βενζινοπωλών Κω και για άλλα έξι  χρόνια ως Πρόεδρος. Παράλληλα υπήρξε μέλος της ΟΒΕ.

Με την επιστροφή του στην Ρόδο ασχολήθηκε με την ανάδειξη προβλημάτων της πόλης και του νησιού μέσα από σελίδες στα κοινωνικά δίκτυα, με προτάσεις για την επίλυσή τους.

 

#ΜιλαμεΜεΕργα #ΡοδοςΔυναμηΠολιτων #Rhodes2019  #FotisChatzidiakos #FanisXatzimanolis