Στην παράταξη “Ρόδος Δύναμη Πολιτών” ο Δ. Ζανεττούλλης

1110

Υποψήφιος με την παράταξη   «Ρόδος Δύναμη Πολιτών» του δημάρχου Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκου θα είναι ο κ. Δημήτρης Ζανεττούλλης.

Δήλωση Δημάρχου

«Ένας ανήσυχος πολίτης, έμπειρος στην πολιτική, με όραμα και μεγάλο έργο  στην αυτοδιοίκηση και το συνδικαλισμό, με ενεργή ενασχόληση δεκαετιών σε θέματα παιδείας, υγείας, και πολιτισμού στην περιοχή του, ένας εξαιρετικός φίλος, συμμετέχει στην παράταξή μας για να συνδιαμορφώσουμε το μέλλον της Ρόδου στην επόμενη θητεία.

 Δημήτρη  Ζανεττούλλη  σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος

Δήλωση Υποψηφίου

«Σήμερα μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στην ΔΕΥΑ Ρόδου, αποφάσισα να είμαι Υποψήφιος με την παράταξη του σημερινού Δημάρχου Φώτη, έχοντας την Εμπειρία, την Γνώση, την Δράση, και του Αποτελέσματος γνωρίζοντας το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της Ρόδου».

Με εκτίμηση,

Δημήτριος Ζανεττούλλης


Βιογραφικό 

Κατάγεται και ζει στο Ασκληπειό της Ρόδου όπου και υπήρξε Πρόεδρος τόσο στο Μορφωτικό Σύλλογο όσο στη Κοινότητα Ασκληπειού και Συμβούλιο Περιοχής Νότιας Ρόδου. Μεγάλωσε και διαμόρφωσε την προσωπικότητα του στον Αρχάγγελο παίρνοντας τις πρώτες ενέσεις πολίτικης και συνδικαλισμού. Τελείωσε την Ακαδημία της Ρόδου και διορίστηκε Δάσκαλος σε πολλά χωριά και στην πόλη του Νησιού. Διατέλεσε επί τριανταπέντε χρόνια μέλος του ΔΣ Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ρόδου, αιρετός του ΠΥΣΠΕ, του ΑΣΥΠΕ ΚΑΙ ΤΟΥ Γενικού Συμβουλίου ΑΔΕΔΥ εκπροσωπώντας τον κλάδο των Δασκάλων και Νηπιαγωγών. Εκλέχτηκε Κοινοτάρχης Ασκληπειού και Πρόεδρος του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Νότιας Ρόδου, ενώ την ίδια περίοδο συμμετείχε στον ΔΣ της ΤΕΔΚ Δωδ/σου και στο ΔΣ της ΚΕΔΚΕ Ελλάδας ως μέλος στη Επιτροπή Διεθνών Σχέσεων. Ήταν Υποψήφιος Δήμαρχος Νότιας Ρόδου το 1998 ώσπου και παραιτήθηκε από Δημοτικός Σύμβουλος το 2000. Από τότε ασχολείται μόνο με το χωριό του και τη Νότια Ρόδο και όλο το Νησί από άμισθες θέσεις (Αντιπρόεδρος στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Ρόδου-Ορφανοτροφείο).

#ΜιλαμεΜεΕργα #ΡοδοςΔυναμηΠολιτων #Rhodes2019  #FotisChatzidiakos #DimitrisZanettoullis