Υποψήφιος με την παράταξη του Δήμαρχου Ρόδου « Ρόδος Δύναμη Πολιτών» κ. Φώτη Χατζηδιάκου θα είναι ο κ. Εμμανουήλ Σαββιού.

Δήλωση Δημάρχου

«Ένας νέος νομικός, με εξαίρετες γνώσεις, επιθυμία για προσφορά στα κοινά, έχοντας πεισθεί από τη συνέπεια των λόγων αλλά κυρίως των έργων μας, αποδέχεται την πρόσκλησή μας για να δώσει το παρών στην επόμενη θητεία.

Μανώλη Σαββιού σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος

Δήλωση Υποψηφίου

«Θεωρώ δεδομένο ότι όλοι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι, ο καθένας με το δικό του πλάνο, θέλουν και επιδιώκουν την ανάπτυξη και ευημερία του νησιού μας.

Μετά από πρόσκληση του νυν και υποψήφιου στις επικείμενες εκλογές Δημάρχου, Φώτη Χατζηδιάκου, αποφάσισα να συμπορευθώ μαζί του για να προσφέρω και εγώ με τη σειρά μου στον τόπο μου, συμβάλλοντας στην μέχρι τώρα αξιόπιστη και ήδη δοκιμασμένη πορεία του».

Με εκτίμηση,

Εμμανουήλ Σαββιού


Βιογραφικό
 

Ο Εμμανουήλ Σαββιού του Στέργου και της Χρυσάνθης γεννήθηκε στη Ρόδο στις 25-06-1979.

Κατάγεται από τις Καλυθιές Ρόδου. Σπούδασε Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και στη συνέχεια Νομική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Από το έτος 2010 έως σήμερα είναι δικηγόρος Ρόδου και από το έτος 2016 συνεργαζόμενος δικηγόρος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος. Είναι παντρεμένος με την συμβολαιογράφο Ρόδου Άννα Ηλιάδη του Ιωάννη, που κατάγεται από τα Κοσκινού και την Κρεμαστή Ρόδου και έχουν μια κόρη δύο ετών.

#ΜιλαμεΜεΕργα #ΡοδοςΔυναμηΠολιτων #Rhodes2019  #FotisChatzidiakos #ManolisSavviou

 458 total views,  2 views today