Στη Ρόδο αναμένεται το προσεχές Σαββατοκύριακο ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Αμυράς, για το ζήτημα των δασικών χαρτών.

Ο κ Αμυράς, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέας Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος, καθηγητή Κωνσταντίνο Αραβώση, θα συμμετάσχει το Σάββατο σε ειδική σύσκεψη στην Περιφέρεια, ενώ θα ακολουθήσει επίσκεψη σε Κάρπαθο, Σύμη και Χάλκη για να εξετάσουν από κοντά όλα τα ζητήματα που έχουν ανακύψει σχετικά με τους δασικούς χάρτες και να δοθούν λύσεις και οριστικό τέλος στα προβλήματα που ταλανίζουν τους πολίτες και τη δημόσια διοίκηση.
Αναφορικά με τους δασικούς χάρτες, η βουλευτής της ΝΔ Μίκα Ιατρίδη δήλωσε σήμερα στον sky ότι η Κυβέρνηση άκουσε τους βουλευτές Δωδεκανήσου από την πρώτη στιγμή, δεδομένου του ιδιαίτερου ιδιοκτησιακού καθεστώτος που ισχύει στα νησιά μας και των ζητημάτων που έχουν ανακύψει με την ανάρτηση των δασικών χαρτών, ενώ όπως είπε, για το λόγο αυτό επίκειται στη Ρόδο, την Κάρπαθο και τη Σύμη η επίσκεψη του υφυπουργού Περιβάλλοντος κ. Αμυρά.

 88 total views,  6 views today