Στην Τήλο η Γραμματέας Νησιωτικής Πολιτικής των ΑΝΕΛ Μ. Αγγέλου

755

Την Τήλο επισκέφθηκε η Μαρια Αγγελου, Γραμματέας Νησιωτικής Πολιτικής των Ανεξάρτητων Ελλήνων προκειμένου να παραδώσει έναν σύγχρονο, ολοκαίνουργιο ηλεκτρονικό υπολογιστή στο Δημοτικό σχολείο του νησιού στα πλαίσια ολοκλήρωσης της δράσης που οργάνωσαν οι ΑνεξάρτητοιΈλληνες και περιλάμβανε την διανομή ηλεκτρονικών υπολογιστών σε τρία νησιά της Δωδεκάνησου, την Τήλο, την Λέρο και την Νίσυρο.

Σε σχετικές δηλώσεις της ανέφερε τα εξής:

«Η τεχνολογία ενώνει, μας φέρνει κοντά, ανοίγει πόρτες γνώσης και επικοινωνίας καλύπτει αποστάσεις γεωγραφικές. Τελικά μια τέτοια προσφορά είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τα παιδιά των ακριτικών νησιών μας.

Αυτά κρατούν ζωντανά την Ελλάδα μας κι εμείς τα στηρίζουμε όπως μπορούμε. Η χαρά στα ματιά τους είναι η αμοιβή μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην παράταξη μου που επέλεξε την περιοχή μας για την δράση αυτή.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης στην Τήλο είχα την χαρά να συναντηθώ και με την Δήμαρχο του νησιού Μαρια Καμμά, στα πλαίσια της εθιμοτυπίας αλλά και για να της ευχηθώ για την υποψηφιότητα της στις εκλογές της Κυριακής και με κάτοικους της περιοχής και φίλους πια σε ένα πολύ θερμό κλίμα».