Στην τελετή για την αλλαγή διοίκησης στην 95 ΑΔΤΕ ο Δήμαρχος Ρόδου

277

Στο Στρατόπεδο «Κατεχάκη Γ.» (ΣΤΡ 95 ΑΔΤΕ) και παρουσία εκπροσώπων  των τοπικών αρχών πραγματοποιήθηκε η τελετή για την αλλαγή διοίκησης  στην 95 ΑΔΤΕ.

Συγκεκριμένα ο  Υποστράτηγος κ. Δημήτριος Βακεντής, ο οποίος μέχρι πρότινος υπηρετούσε ως Επιτελάρχης 1ης Στρατιάς στη Λάρισα, παρέλαβε  τη διοίκηση της 95 ΑΔΤΕ από τον υποστράτηγο κ.Εμμανουήλ Θεοδώρου που έχει τοποθετηθεί Υποδιοικητής στην  ΑΣΔΕΝ  με απόφαση του Ανώτατου Στρατιωτικού Συμβουλίου.

Στην τελετή παράδοσης παραλαβής της διοίκησης παρέστησαν ο βουλευτής της ΝΔ κ. Μάνος Κόνσολας, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Ευστρατίου, ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Β. Καμπουράκης, ο πρόεδρος του τμήματος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου κ. Αντώνης Γιαννικουρής ο πρόεδρος του ΕΒΕΔ κ. Γιάννης Πάππου περιφερειακοί  και δημοτικοί σύμβουλοι.

 «Καλωσορίζουμε με χαρά στη Ρόδο τον Υποστράτηγο Δημήτριο Βακεντή, που αναλαμβάνει Διοικητής της 95 ΑΔΤΕ, και δεσμευόμαστε ότι ο Δήμος Ρόδου θα είναι πάντα κοντά στις Ένοπλες Δυνάμεις, στηρίζοντας το σημαντικό ρόλο τους.

Αποχαιρετούμε με αίσθημα ευγνωμοσύνης τον Υποστράτηγο Εμμανουήλ Θεοδώρου και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα ως Υποδιοικητή της ΑΣΔΕΝ.

Είμαστε υπερήφανοι για το υψηλό φρόνημα που διέπει το έμψυχο δυναμικό των ενόπλων δυνάμεών μας, την αποτελεσματικότητα κατά την επιτέλεση του ιερού καθήκοντός τους, που συμβάλει στην εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας και σταθερότητας», υπογράμμισε σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το θέμα ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Β. Καμπουράκης.