Σε γραπτή δήλωσή του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση Τάκης Πότσος, αναφορικά με τα αιτήματα των μαθητών του νησιού μας κι ενόψει της αυριανής κινητοποίησής τους τονίζει ότι είναι στο πλευρό τους και αναφέρει:

Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τα δίκαια αιτήματα των μαθητών του νησιού μας. Μαζί με τα παιδιά μας διεκδικούμε ασφαλείς συνθήκες στα σχολεία, λιγότερα παιδιά στις τάξεις, μαζικοί και μόνιμοι διορισμοί δασκάλων και καθηγητών, προσλήψεις σχολικών καθαριστριών για τις ανάγκες όλων των σχολείων του νησιού.

Δεν βάζουμε σε καμιά ζυγαριά «κόστους» τα αυτονόητα που δικαιούνται να έχουν σήμερα και μάλιστα σ’ αυτές τις συνθήκες οι μαθητές μας. Στην επίθεση τρομοκρατίας που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση ενάντια στους μαθητές και στη λάσπη που ρίχνει μαζί με τα κάθε είδους παπαγαλάκια της, απαντούν οι μαθητές με την αυριανή κινητοποίησή τους. Δεν είναι μόνοι τους.

Στο δρόμο του αγώνα για ένα σχολείο ασφαλές, ένα σχολείο των πραγματικών μορφωτικών αναγκών της νέας γενιάς πρέπει να είμαστε κι όλοι εμείς οι εργαζόμενοι δίπλα τους.

 616 total views,  2 views today