Στη Ρόδο θα βρίσκεται αύριο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Το πρόγραμμα που δημοσίευσε από την Δευτέρα πρώτος ο sky οριστικοποιήθηκε κι αναμένεται να έχει συνεργασία με φορείς και τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και δημάρχους των μικρών νησιών της Δωδεκανήσου, ενώ ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θα περιοδεύσει στο κέντρο της πόλης για να συνομιλήσει με τους καταστηματάρχες.

Μαζί του θα έρθει στη Ρόδο και η Κατερίνα Νοτοπούλου, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης -Τομεάρχης Τουρισμού και πρώην υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, ενώ θα συνοδεύεται και από τον Βουλευτή Δωδεκανήσου και Τομεάρχη Ναυτιλίας -Νησιωτικής Πολιτικής τ. αναπληρωτή ΥΕΝ Νεκτάριο Σαντορινιό.

Ο πρώην Πρωθυπουργός αναμένεται να φθάσει στο Αεροδρόμιο Διαγόρας στις 9.15 το πρωί και αμέσως θα κατευθυνθεί στη Μεσαιωνική Πόλη για περιοδεία σε κεντρικές οδούς για να συνομιλήσει με καταστηματάρχες και κατοίκους, κι εν συνεχεία θα έχει συνάντηση -σε καφέ εντός των τειχών- με το σωματείο καταστηματαρχών Μεσαιωνικής Πόλης για να ακούσει τα αιτήματα και τους προβληματισμούς τους, λόγω της κρίσης και της χαμένης τουριστικής σεζόν.

Περίπου στις 11 π.μ. αναμένεται ν’ αναχωρήσει με τα πόδια για το κέντρο της πόλης, βόλτα στα μαγαζιά και τα καφέ για να συζητήσει με τους πολίτες και λίγο αργότερα θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο, στο περιφερειακό μέγαρο.

Ο κ. Τσίπρας θ΄αναχωρήσει για τις Πηγές Καλλιθέας, όπου στις 12.30 το μεσημέρι θα έχει εκεί τη σύσκεψη με τους παραγωγικούς φορείς (στη ροτόντα των πηγών Καλλιθέας).

Με βάσει το πρόγραμμα, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει στις 6 το απόγευμα συνάντηση με τους Δημάρχους της Δωδεκανήσου στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του Δημαρχείου Ρόδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Κορωνοϊός: Νεκρός ηλικιωμένος που είχε διακομισθεί στη Ρόδο από την Πάτμο

Ο πρώην Πρωθυπουργός θα διανυκτερεύσει στη Ρόδο και θ’ αναχωρήσει την Παρασκευή το πρωί.

 1,609 total views,  2 views today