Στη Ρόδο Γ. Γ Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιάς και Αρχηγός ΠΥΡ

864

Στη Ρόδο βρίσκονται σήμερα Σάββατο 8 Φεβρουαρίου,  ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Nϊκος  Χαρδαλιάς καθώς και ο νέος αρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Στέφανος Κολοκούρης.

Συμμετείχαν  σε σύσκεψη που ξεκίνησε στις 10:30 το πρωί στο γραφείο του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου παρουσία του.

Έλαβαν  μέρος επίσης ο βουλευτής της ΝΔ κ. Β Υψηλάντης ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Ευστρατίου, ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Νεκτάριος  Φλοσκάκης, που θα εκπροσωπεί  το δήμαρχο κ. Αντώνη Καμπουράκη, που  είναι στην Αθήνα λόγω της συνεδρίασης της ΠΕΔ ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Μιχάλης Καληωράκης ο διοικητής της Πυροσβεστικής κ. Γιάννης Τσιτσικάς , υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου και της Περιφέρειας και άλλοι φορείς.

Αντικείμενο της σύσκεψης είναι θέματα που αφορούν τον τομέα της Πολιτικής Προστασίας καθώς και το νέο νομοσχέδιο που αφορά τον συγκεκριμένο τομέα.

Όπως δήλωσε ο κ. Βασίλης Υψηλάντης στη σύσκεψη αναλύθηκαν όλα τα ζητηματα του τομέα Πολιτικής Προστασίας και αναλύθηκε το νέο νομοσχέδιο .

Εξετάζεται το ενδεχόμενο να ιδρυθεί στη Ρόδο Κέντρο Πολιτικής Προστασίας.