Ανανέωση:

Επίσκεψη στη Ρόδο προγραμματίζει την ερχόμενη Πέμπτη ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στον sky ο βουλευτής Δωδεκανήσου και Τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός, αν και το πρόγραμμα δεν έχει -επί του παρόντος- οριστικοποιηθεί, εντούτοις γίνεται η σχετική προεργασία για την επίσκεψη του πρώην Πρωθυπουργού που θα σχετίζεται με την υγειονομική κατάταξη των νησιών του Νοτίου Αιγαίου και τα πιθανά αποτελέσματα που μπορεί να έχει στον τομέα του τουρισμού, ενώ αναμένεται να έχει συνεργασία με φορείς και τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και θα προσκληθούν οι δήμαρχοι των μικρών νησιών της Δωδεκανήσου.

Επίσης –όπως ανέφερε ο κ. Σαντορινιός ο κ. Τσίπρας θα περιοδεύσει στο κέντρο της πόλης για να συνομιλήσει με τους καταστηματάρχες.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του sky ο πρώην Πρωθυπουργός αναμένεται να φθάσει στο Αεροδρόμιο Διαγόρας στις 9.15 το πρωί και αμέσως θα κατευθυνθεί στη Μεσαιωνική Πόλη για περιοδεία σε κεντρικές οδούς για να συνομιλήσει με καταστηματάρχες και κατοίκους, κι εν συνεχεία θα έχει συνάντηση -σε καφέ εντός των τειχών- με το σωματείο καταστηματαρχών Μεσαιωνικής Πόλης για να ακούσει τα αιτήματα και τους προβληματισμούς τους, λόγω της κρίσης και της χαμένης τουριστικής σεζόν.

Περίπου στις 11 π.μ. αναμένεται ν’ αναχωρήσει με τα πόδια για το κέντρο της πόλης, βόλτα στα μαγαζιά και τα καφέ για να συζητήσει με τους πολίτες και λίγο αργότερα θα αναχωρήσει για τις Πηγές Καλλιθέας, όπου περίπου στη 1 το μεσημέρι θα έχει εκεί τη σύσκεψη με τους παραγωγικούς φορείς (στη ροτόντα των πηγών Καλλιθέας).

Με βάσει το πρόγραμμα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει λίγο μετά τις 6 το απόγευμα συνάντηση με τους Δημάρχους της Δωδεκανήσου στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του Δημαρχείου Ρόδου, ενώ δεν έχει προς το παρόν διευκρινισθεί αν θα έχει συνάντηση και στο περιφερειακό μέγαρο με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου.

 2,565 total views,  2 views today