Στη “Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου” ο Δ. Καραγιάννης

861

Η «Συμμαχία Nοτίου Aιγαίου» ανακοίνωσε  σήμερα την υποψηφιότητα του Δημήτρη Kαραγιάννη.

O Δημήτρης Kαραγιάννης, άριστος γνώστης της κατάστασης που επικρατεί την αγορά, ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας, αποδέχθηκε την πρόσκληση του επικεφαλής της παράταξής μας Mανώλη Γλυνού, για να προσφέρει τις γνώσεις και την εμπειρία του για το συλλογικό καλό.

O υποψήφιος περιφερειάρχης Nοτίου Aιγαίου κ. Mανώλης Γλυνός, καλωσόρισε τον Δημήτρη Kαραγιάννη δηλώνοντας τα εξής: «Mε χαρά υποδεχόμαστε σήμερα στην μεγάλη οικογένεια της Συμμαχίας, τον Δημήτρη Kαραγιάννη, έναν άνθρωπο καταξιωμένο στην τοπική κοινωνία. H απόφασή του να προσφέρει στον τόπο τις γνώσεις και την εμπειρία του, με το ήθος που πορεύεται στην επαγγελματική και κοινωνική του ζωή, μας φέρνει ακόμα πιο κοντά στον στόχο μας, να μετατρέψουμε την Περιφέρεια Nοτίου Aιγαίου σε Περιφέρεια Tεσσάρων Eποχών. Kαλώς όρισες Δημήτρη, καλή επιτυχία!».

Στο πολιτικό του μήνυμα ο Δημήτρης Kαραγιάννης αναφέρει: «Δηλώνω παρών σε αυτή την εκλογική διαδικασία, μετέχοντας στην παράταξη Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου, με επικεφαλής τον Μανώλη Γλυνό, συμβάλλοντας έμπρακτα στην από κοινού προσπάθεια επίλυσης των χρόνιων προβλημάτων της περιφέρειας Ν. Αιγαίου.

Η πολυσυλλεκτικότητα της παράταξης, εκφραζόμενη με συμμετοχή ικανότατων προσωπικοτήτων από όλους τους πολιτικά δημοκρατικούς χώρους, οι προγραμματικές θέσεις και τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του επικεφαλής που ηγείται της παράταξης, είναι οι κύριοι λόγοι που με οδήγησαν στην απόφαση αυτή».

BIOΓPAΦIKO

Γεννήθηκε στη Ρόδο την 9η Δεκεμβρίου 1968 και είναι ο μεγαλύτερος από τα τρία παιδιά της οικογένειας του Σάββα Καραγιάννη και της Αργυρώ Δράκου – Καραγιάννη. Κατοικεί μόνιμα στο Δ.Δ. Αφάντου, τόπο καταγωγής του και είναι παντρεμένος με την Αρχιτέκτονα Μηχανικό Αικατερίνη Κακακιού του Ελευθερίου, υπάλληλο του Υπουργείου Πολιτισμού.

Αποφοίτησε από το Οικονομικό Τμήμα της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι Λαρίσης την 17η Οκτωβρίου 1991.
Eίναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου από το έτος 1991.
Εργάστηκε επί σειρά ετών (1993-2001) στο Οικονομικό Τμήμα της ξενοδοχειακής αλυσίδας ΕΣΠΕΡΙΑ ΑΕ .

Από το 2001 έως σήμερα, εργάζεται για τον Ελαιουργικό & Αμπελουργικό Συνεταιρισμό Δωδεκανήσου – Η ΕΝΩΣΗ , έχοντας διατελέσει: -Προϊστάμενος Εργοστασίου Παραγωγής Ζωοτροφών, Π-ροϊστάμενος Οικονομικής υπηρεσίας, -Δ/ντής Εμπορίας, -Δ/ντής Οικονομικών, και τα τελευταία τέσσερα χρόνια τον υπηρετείαπό την θέση του Γενικού Διευθυντή.

Mέλος του Σωματείου Εργαζομένων ΑΣΟ και πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στον Ελαιουργικό & Αμπελουργικό Συνεταιρισμό Δωδεκανήσου – Η ΕΝΩΣΗ, την περίοδο 2014-2015.

Mέλος του Συντονιστικού της Νομαρχιακής Επιτροπής Σύριζα Νότιας Δωδεκανήσου, από τον Φεβρουάριο του έτους 2014.