“Στιγμιότυπα Υποστήριξης Ισότητας” : Μια εναλλακτική ηλεκτρονική εκδήλωση

568

Εφέτος την 25η Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών, οι Δομές Υποστήριξης Γυναικών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας του Δήμου Ρόδου –Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών & Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών -σας προσκαλούν να συμμετάσχετε σε μια εναλλακτική εκδήλωση, προσαρμοσμένηστα μέτρα προστασίας από τη διάδοση του κορωνοϊού.

Διοργανώνουν με την υποστήριξη και αρωγή της κας Κικής Πάττα Αποστολίδη, εντεταλμένης δημοτικής συμβούλου σε θέματα Ισότητας και των συμμετεχόντων φορέων: Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Α΄ Διεύθυνση Αστυνομίας Δωδεκανήσου, EuropeDirectτης ΑΝ.ΔΩ, 1ο Γενικό Λύκειο Ρόδου, 6ο Γυμνάσιο Ρόδου, ΧΕΝ, Φιλότιμο Ίδρυμα, Καλλιτεχνική ομάδα ΓΕ.ΦΗ.ΡΑ, Θεατρική Ομάδα ΠΡΑΞΙΣ και η ΜΚΟ ΑΡΣΙΣ  την  ηλεκτρονική εκδήλωση “Στιγμιότυπα Υποστήριξης Ισότητας”.

Η ενδοοικογενειακή βία αποτελεί πρόκληση για την κοινωνία μας, που τείνει να επιταθεί στις συνθήκες εγκλεισμού που βιώνουμε. Κάθε πολίτης μπορεί να αποτελέσει  ανάχωμα στο κοινωνικό φαινόμενο, αρκεί να ενεργοποιηθεί.

Μπορείς κι εσύ να συμμετάσχεις στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης! Το μόνο που χρειάζεται είναι η δημιουργικότητά σου και λίγο από το χρόνο σου. Ανέβασε τη δημιουργία σου (φωτογραφία, ζωγραφιά, βίντεο, ποίημα, κα) στη σελίδαIsotitaDimosRodou (https://www.facebook.com/DomesGinekonDimosRodou) χρησιμοποιώντας το hashtag #ισοτητα_δημοςροδουή #isotita_dimosrodou μαζί με το μήνυμα που θέλεις να μεταφέρεις κατά της κακοποίησης και κατά της Βίας.