Την Πέμπτη 4 Ιουλίου, και στο κινηματοθέατρο ΡΟΔΟΝ θα πραγματοποιηθεί η κεντρική πολιτική εκδήλωση του ΚΙΝΑΛ όπου θα παρουσιαστεί και το ψηφοδέλτιο του κόμματος.

Δεν είναι βέβαιο αν θα είναι κεντρική ομιλήτρια η πρόεδρος του κόμματος κ. Φώφη Γεννηματά που θα έρθει όμως στη Ρόδο στο προσεχές χρονικό διάστημα όπως δήλωσε στον Sky o Γραμματέας της ΝΔ του ΚΙΝΑΛ κ. Νικηφόρος Παπανικόλας.

Πολύ πιθανό κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση να είναι ο κ. Δημήτρης Κρεμαστινός που έχει κλείσει και το κινηματοθέατρο ΡΟΔΟΝ!

“Είμαστε το μόνο κόμμα που έχει καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση και ζητάμε από τον κόσμο να μας στηρίξει σε αυτή τη βάση. Δεν μας αρκεί ένα απλό ποσοστό . Δεν θεωρούμε πως είμαστε μικρό κόμμα” , δήλωσε ο γραμματέας της ΝΕ του ΚΙΝΑΛ κ. Νικηφόρος Παπανικόλας.

Σε ερώτηση για το αν θα καταφέρει να πάρει το ΚΙΝΑΛ  μια έδρα στις εκλογές ο κ. Παπανικόλας δήλωσε πως το κόμμα και αυτή τη φορά θα πάρει έδρα στα Δωδεκάνησα.

“Το ζήτημα είναι αν θα καταφέρει να πάρει έδρα ο ΣΥΡΙΖΑ” , είπε  ο κ. Παπανικόλας.
“Σε περίπτωση που η ΝΔ πάρει 4 έδρες η πέμπτη έδρα θα πάει στο ΚΙΝΑΛ και όχι στο ΣΥΡΙΖΑ” συμπλήρωσε.

Ο κ. Παπανικόλας αναφέρθηκε και στην προσφορά των βουλευτών του κόμματος διαχρονικά στα Δωδεκάνησα γεγονός που δεν θα πρέπει να ξεχνιέται  από κανένα.

 144 total views,  4 views today