Για βρώμικη και προπαγανδιστική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ που τον στοχοποιεί κάνει λόγο ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς, μετά τη δριμεία επίθεση που δέχθηκε από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Νότιας Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τον πρόσφατο ξυλοδαρμό του νεαρού στη Νέα Σμύρνη.

Όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ “σε μια χώρα που μάτωσε για τη Δημοκρατία, ο ίδιος ονειρεύεται την επάνοδο των μαύρων σελίδων της Ελληνικής Ιστορίας με το φακέλωμα των πολιτών, τη στοχοποίηση και τη σκληρή αστυνομική καταστολή”.

Ο βουλευτής της ΝΔ καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ, ότι ξεδιάντροπα τον αποκαλεί καταδότη, «όρος ο οποίος όχι μόνο με αηδιάζει, αφού δε συνάδει με τις ηθικές και ιδεολογικές μου καταβολές, αλλά πρέπει να προβληματίσει όλη την πολιτική σκηνή για την ποιότητα και την ηθική της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Σκληρή κριτική στον Γιάννη Παππά ασκείται και από το μέλος του Κινήματος Αλλαγής, Βάϊο Καλοπίτα. «Θα περίμενα από τον Δωδεκανήσιο Βουλευτή της ΝΔ να ρίξει τους τόνους αντί να παρουσιάζει σε ανάρτηση το «φάκελο» του πολίτη με τις πολιτικές του ιδεολογίες θυμίζοντας σκοτεινές εποχές» αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Παππά:

Για ακόμη μια φορά γίνομαι αποδέκτης της βρώμικης και προπαγανδιστικής πολιτικής της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Είναι πλέον σύνηθες φαινόμενο, να με στοχοποιεί η Νομαρχιακή Επιτροπή Δωδεκανήσου, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Ρόδου και τα προσκείμενα στην αξιωματική αντιπολίτευση μέσα ενημέρωσης.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ, ξεδιάντροπα με αποκαλεί «καταδότη», όρος ο οποίος όχι μόνο με αηδιάζει, αφού δε συνάδει με τις ηθικές και ιδεολογικές μου καταβολές, αλλά πρέπει να προβληματίσει όλη την ελληνική πολιτική σκηνή για την ποιότητα και την ηθική της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Επίσης, γνωστό μέσο ενημέρωσης, προσκείμενο στο ΣΥΡΙΖΑ, με στοχοποιεί επειδή δήθεν δημοσιοποίησα τα στοιχεία του εμπλεκόμενου στο περιστατικό της πλατείας της Νέας Σμύρνης. Μιλούν αμφότεροι για δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων και καταπάτηση προσωπικών δεδομένων, όταν σε όλα τα μέσα η εικόνα και το βίντεο με το πρόσωπο του εν λόγω κυρίου αναπαράγονται από το απόγευμα της Κυριακής.

Οι λέξεις που αποτυπώνουν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ, είναι ντροπή και αποτροπιασμός. Ντροπή για τις εκφράσεις που μετέρχονται και αποτροπιασμός για την εκμετάλλευση ενός περιστατικού που έχουμε καταδικάσει απερίφραστα όλοι. Οι άνθρωποι που έχουν κάνει επάγγελμα τους την προπαγάνδα και την διαρροή ψευδών ειδήσεων δεν μπορούν να εξαπολύουν ύβρεις και συκοφαντίες εναντίον μου.

Θα ήθελα ωστόσο να δω την ίδια ευαισθησία και την ίδια ταχύτητα και στο περιστατικό του τραυματισμού του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη κατά τη διάρκεια επεισοδίων που ξέσπασαν μετά από διαμαρτυρία στην οποία καλούσε σε συμμετοχή η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ και αναρχικές συλλογικότητες. Για την πανδημία και τα μέτρα βέβαια ούτε λόγος. Τι είναι άλλωστε η δημόσια υγεία μπροστά στην επαναστατική γυμναστική; Σωστά κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ;

 468 total views,  2 views today