Στο δάφνινο αγώνα δρόμου στη Φιλέρημο ο Δημήτρης Γάκης

82

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Δημήτρης Γάκης βρέθηκε την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, στην Φιλέρημο, στο «Δάφνινο αγώνα» δρόμου όπου συμμετείχαν μικροί και μεγάλοι.  Έτρεξαν στην δρομική γιορτή που συνδέει την υγεία με τον αθλητισμό, με την ποιότητα της ζωής μας.

Η διαδρομή είναι εκπληκτικής ομορφιάς  μήκους 8,222 μέτρων στην περίμετρο της Φιλερήμου. Παράλληλα πραγματοποιήθηκε και μία παιδική διαδρομή των 1000 μέτρων  για τους μικρούς δρομείς που συμμετείχαν και το διασκέδασαν.

Οι συμμετέχοντες απόλαυσαν το πανέμορφο φυσικό τοπίο και τα ιδιαίτερα μονοπάτια

«Πήγα για να στηρίξω τέτοιες ξεχωριστές πρωτοβουλίες που δίνουν άλλο νόημα στη ζωή μας» δήλωσε  ο βουλευτής και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη ξεχωριστή παιδική διαδρομή που έδωσε τη δυνατότητα σε αγόρια και κορίτσια να αθληθούν και να χαρούν το υπέροχο τοπίο της Φιλερήμου. «Είμαστε δίπλα στο δρομικό κίνημα . Δηλώνω συμπαραστάτης και αρωγός σε τέτοιες εκδηλώσεις που ανοίγουν νέους δρόμους στις ζωές των ανθρώπων. Το τρέξιμο πρέπει να μπει δυναμικά στη ζωή μας. Είναι σήμερα για μένα μια μέρα χαράς» ανέφερε ο βουλευτής.

Ο Δημήτρης Γάκης έδωσε την εκκίνηση του αγώνα και συνεχάρη ιδιαίτερα τους συμμετέχοντες στην ορεινή διαδρομή που ανήκει στο πιστοποιημένο δρομικό καλεντάρι της Δωδεκανήσου  για το 2023. Συνεχάρη επίσης τους οργανωτές όπως και τους συνδιοργανωτέςτου δρομικού γεγονότος.

Η διοργάνωση ήταν του Δ.Ε.Α.Σ. ΔΑΦΝΗ ΡΟΔΟΥ με τον Α.Ο. ΑΚΤΑΙΟΣ και το αθλητικού καταστήματος Bargas Spor.. Συνδιοργανωτές η Π.Ν.ΑΙ. (Τμήμα αθλητισμού), ο Δήμος Ρόδου(Δ.Ο.Π.Α.Ρ.) και τη στήριξη της Δημοτικής Ενότητας Ιαλυσού , της Ε.Α.Σ  Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου της Α.Ο.Κ. Ρόδου και του Συνδέσμου Κρίτων Δωδεκανήσου.