«Οι 55 επιχειρηματίες που έχουν  μείνει στη Νέα Αγορά είναι μαχητές γιατί καταφέρνουν να πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους και είτε να μην οφείλουν ή να έχουν περιορισμένα χρέη».

Αυτό υπογράμμισε μιλώντας στον Sky ο πρόεδρος του Συλλόγου Επιχειρηματιών της Νέας Αγοράς κ. Παναγιώτης Κατσιδώνης με αφορμή την αποχώρηση κάποιων επιχειρηματιών από το κτιριακό συγκρότημα.

«Πριν πέντε χρόνια όταν ξεκίνησε ο Δήμος τις εξώσεις παρέμειναν 59 επιχειρηματίες στο κτιριακό συγκρότημα.  Οι επιχειρηματίες κάνουν  σωστό προγραμματισμό εσόδων. Κάποιοι  και συγκεκριμένα μέχρι τώρα δύο  προτίμησαν  να παραδώσουν τα κλειδιά αφού βλέπουν πως δεν βγαίνει από πλευράς εισπράξεων. Επιπλέον ήταν από εκείνους που οι ΚΑΔ τους δεν ήταν από τους πληττόμενους από την πανδημία γεγονός που σημαίνει πως δεν  μπορούσαν να τύχουν μείωση της τιμής του ενοικίου από το Δήμο», εξήγησε ο κ. Κατσιδώνης.

Σημειώνεται πως τα τελευταία τέσσερα χρόνια οι επιχειρηματίες της Νέας Αγοράς είναι χωρίς συμβόλαια.

Σε ερώτηση σχετικά με τα καταστήματα που είναι κενά ο κ. Κατσιδώνης τόνισε πως θα εκμισθωθούν  όταν ολοκληρωθεί η  επισκευή του κτιρίου της Νέας Αγοράς.

 

 446 total views,  4 views today