Στο παζάρι τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, για συμπράξεις και συνεργασίες

547

Τα πάνω κάτω είναι στο τοπικό ΠΑΣΟΚ για τον δεύτερο γύρο των εκλογών για τον δήμο της Ρόδου!

Στελέχη από τη μια, προσπαθούν να επιβάλουν λογικές αξιωμάτων και διαταγών, από την άλλη στελέχη που βλέπουν ρεαλιστικά όλα τα σενάρια, αν θα κερδίσουν από μια σύμπραξη Γερονικόλα και Κολλιάδη!

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι πιεστικοί κόμβοι είναι η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ που θεωρεί πως “όλα καλώς γίνονται από τον κ. Καλοπήτα“, ενώ και ο ίδιος ο κ. Μουτσάκης, χωρίς να λάβει υπ’ όψη τις θέσεις και απόφαση της Νομαρχιακής Επιτροπής, έχει βγει και διαλαλεί στήριξη στον Κολλιάδη! Από την άλλη είναι οι περισσότερο ρεαλιστές που αναζητούν θέσεις και …εφαρμοσμένη πολιτική:Να δοθούν θέσεις, όπως προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου, θέσεις στη διοίκηση της ΔΕΥΑΡ, θέσεις προέδρων στον ΔΟΠΑΡ και στη ΔΕΡΜΑΕ.

Σήμερα το βράδυ θα γίνει συνάντηση των δημοτικών συμβούλων που εκλέγονται από την παράταξη Γερονικόλα και αναμένεται να καταγραφούν γνώμες και απόψεις. Είναι βέβαιο πάντως πως την τελική απόφαση θα πάρει η Αρχή Οργάνωσης για το νησί μας, με αυριανή συγκέντρωση της, όπου θα τεθεί το ζήτημα συμπόρευσης και σύμπραξης με μία από τις δυό παρατάξεις της αναμέτρησης του δεύτερου γύρου.