Την υποψηφιότητα του κ. Νίκου Σαμαρόπουλου ανακοίνωσε η παράταξη “Ρόδος Δύναμη Πολιτών” του δημάρχου κ. Φώτη Χατζηδιάκου .

Δήλωση Δημάρχου

«Ένας νέος με μεγάλη αγάπη για την ιδιαίτερη πατρίδα του τη Λίνδο και τη Νότια Ρόδο, εκεί όπου επέλεξε να ζήσει και να δημιουργήσει. Ένας δυναμικός άνθρωπος που ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό, τον τουρισμό, και τον πολιτισμό, και εκπροσωπεί επάξια τη νέα γενιά, συμπορεύεται με την παράταξή μας στην επόμενη δημοτική θητεία.

Νίκο Σαμαρόπουλο σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος

Δήλωση υποψηφίου

«Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του νυν Δημάρχου κ. Φώτη Χατζηδιάκου να είμαι υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019,γιατί πιστεύω ότι είναι προσιτός σε κάθε πολίτη και κυρίως σε όλους τους νέους δίνοντας τους τη δυνατότητα να υλοποιήσουν το όραμα τους».

Με εκτίμηση,

Νικόλαος Σαμαρόπουλος

Βιογραφικό

O Νικόλαος Σαμαρόπουλος γεννήθηκε το 1990. Κατάγεται από την Λίνδο όπου και εργάζεται και κατοικεί στο Γεννάδι στη Νότια Ρόδο. Σπούδασε στο Ρέθυμνο απ’ όπου και αποφοίτησε το 2013 ως Πολιτικός Επιστήμονας ΠΕ. Συνέχισε τις σπουδές του στη Ρόδο στην Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ) το 2016. Επιπρόσθετα αποφοίτησε από τη σχολή Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού (ΣΕΑΠ) και υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός το 2013-2014. Ακόμη, ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη Σχολή Προπονητών Μαχητικών Αθλημάτων (ΕΟΜΑ) το 2017. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Φοιτητών Ρεθύμνης και πρώτος πρόεδρος αυτού. Από το 2018 έως και σήμερα είναι πρόεδρος του Συλλόγου Ονηλατών Λίνδου ”ο Κλεόβουλος” και αντιπρόεδρος του Τουριστικού Συλλόγου Γενναδίου ”ο Φλοίσβος”. Είναι ιδρυτικό και ενεργό μέλος πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων και διοργανωτής εκδηλώσεων φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Εργάζεται ως προπονητής εκγύμνασης και μαχητικών αθλημάτων διατηρώντας σχολή στη Λίνδο και στη Νότια Ρόδο καθώς υπήρξε και αθλητής με συμμετοχή σε αγώνες. Ένας νέος με όραμα, όρεξη και δημιουργικότητα που δραστηριοποιείται και ζει στη Νότια Ρόδο κοντά στους κατοίκους της περιοχής, στους νέους και στα παιδιά με αγάπη για τον αθλητισμό και τα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου, με αποφασιστικότητα για την επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν.

#ΜιλαμεΜεΕργα #ΡοδοςΔυναμηΠολιτων #Rhodes2019  #FotisChatzidiakos #NikosSamaropoulos

 

 234 total views,  2 views today