Στο πλευρό του Φώτη Χατζηδιάκου ο Στέφανος Μελλίνης

1226

Υποψήφιος με την παράταξη “Ρόδος Δύναμη Πολιτών”, του δημάρχου Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκου θα είναι ο κ. Στέφανος Μελλίνης όπως ανακοινώθηκε.

Δήλωση Δημάρχου

«Ένας νέος που τον χαρακτηρίζει η μαχητικότητα και το αίσθημα ευθύνης για τη Ρόδο. Πάντα δραστήριος, με κύριο στόχο τη δημιουργία των αναγκαίων και ικανών συνθηκών για την αύξηση των ποιοτικών θέσεων εργασίας στο νησί, συμπορεύεται με την παράταξή ώστε στην επόμενη θητεία να πετύχουμε την επιστροφή των νέων στη Ρόδο μας.
Στέφανο Μελλίνη σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος

Δήλωση Υποψηφίου

«Με αίσθημα ευθύνης και προσφοράς στα κοινά του τόπου μας αποφάσισα να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του Δημάρχου μας Φώτη Χατζηδιάκου. Η αγάπη μου για τη Ρόδο με ώθησε να θέλω από το βήμα του Δημοτικού Συμβουλίου να προσφέρω και να συμμετέχω στις αποφάσεις που θα αναμορφώσουν και θα διαμορφώσουν την καλύτερη δυνατή εικόνα της Ρόδου δημιουργώντας ταυτοχρόνως και τις βάσεις για μία Ρόδο ανθούσα και ευημερούσα, όπως της αξίζει. Δε διεκδικώ δάφνες ούτε και αναζητώ θέσεις και αξιώσεις, το μόνο που θέλω είναι εφόσον με τιμήσετε και με εκλέξετε στο θώκο του δημοτικού συμβούλου να προσφέρω έντιμα και δημιουργικά στην ανάπτυξη νέων ιδεών και απόψεων ωφέλιμων για τον τόπο και τους συμπολίτες μου».

Με εκτίμηση,
Στέφανος Μελλίνης

Βιογραφικό

O Στέφανος Μελλίνης γεννήθηκε στη Ρόδο το 1980 και είναι απόφοιτος του τμήματος Διεθνούς Εμπορίου και απόφοιτος του τμήματος Μουσικής Πληροφορικής. Από το 2007 βρίσκεται στο νομικό χώρο ως ασκούμενος και από το 2012 ασκεί το λειτούργημα του Δικαστικού Επιμελητή στο Εφετείο Δωδεκανήσου με έδρα το Πρωτοδικείο Ρόδου.

#ΜιλαμεΜεΕργα #ΡοδοςΔυναμηΠολιτων #Rhodes2019  #FotisChatzidiakos #StefanosMellinis