Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται πλέον το ΚΙΝΑΛ, ενόψει των εκλογών στην αυτοδιοίκηση τις ευρωεκλογές και τις εθνικές εκλογές όποτε και αν διεξαχθούν.

Με αφορμή τις ευρωεκλογές αναμένεται να έρθει στη Ρόδο το προσεχές  Σάββατο 23 Μαρτίου ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος ευρωβουλευτής κ. Γιώργος Καμίνης.

Εκτός από τις συναντήσεις με  εκπροσώπους των τοπικών αρχών και το δήμαρχο Ρόδου κ.Φώτη Χατζηδιάκο ο κ. Καμίνης θα πραγματοποιήσει ομιλία στην Κρεμαστή.

Ο κ. Καμίνης στη διάρκεια των περιοδειών που πραγματοποιεί  έχει ήδη τονίσει ότι οι ευρωεκλογές είναι οι πιο κρίσιμες από συστάσεως της ΕΕ με την άνοδο των λαϊκίστικων αντιευρωπαϊκών δυνάμεων, κυρίως ακροδεξιών, που επιδιώκουν να δυναμιτίσουν την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση».

Σε ότι αφορά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ο κ. Καμίνης δεν φαίνεται να συμμερίζεται τις απόψεις που έχει εκφράσει ο πρόεδρος της ΝΔ περί άτυπου ψημοψηφίσματος για την τύχη της κυβέρνησης.

Αιχμηρός όμως είναι και για τις διασημότητες που μετέχουν στα ψηφοδέλτια υπογραμμίζοντας ότι οι  ευρωεκλογές δεν είναι πασαρέλα.

«Στις ευρωεκλογές πάμε να αποφασίσουμε για την τύχη της Ευρώπης, άρα για την θέση της χώρας μας στον κόσμο. Είναι πάρα πολύ σημαντικές και πρέπει να τις δούμε αυτόνομα», έχει τονίσει ο κ. Καμίνης.

Οι επιτροπές εκλογικού αγώνα

Στα πλαίσια της προετοιμασίας για τη διενέργεια των εκλογών το ΚΙΝΑΛ προχωράει άμεσα, στη σύσταση επιτροπών εκλογικού αγώνα.

Συμμετέχουν σε αυτές :

-Τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής ανά δημοτική ενότητα.

-Τα μέλη των τοπικών οργανώσεων

-Δημοτικοί περιφερειακοί σύμβουλοι  που έχουν εκλεγεί από το ΚΙΝΑΛ

-Στελέχη του κόμματος που συμμετείχαν στις προηγούμενες εκλογές

-Στελέχη με δράση σε κοινωνικές ομάδες

 436 total views,  2 views today